- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szerintem, ha tippelnem kellene, ott rontottad el, hogy a legolcsóbb( értsd leghulladékabb-szarabb-fostalicska....) utángyártottat vetted meg.
Ha nem az 5000 hanem ne adj I'sn a 7-8 ezer! forintosmegoldást választottad volna, akkor lényegesen kisebb eséllyel kaptál volna hibás terméket.
Utángyártottból is vannak jó minőségű tonerek, viszont azokat valahol az ársáv közepén érdemes keresni és nem a legalján.
szerk.: a demo toner kapacitását a gyártók feltüntetik a készülék csomagolásán( legalábbis a Canon, Samsung, HP, Epson...)
Ne várd a legolcsóbb lézernyomtatótól, hogy 1-2 forintért fog nyomtatni mint a milliós irodai gépek. Azért az ne érjen senkit meglepetésként, hogy a legolcsóbb, a leggazdaságtalanabb.
Otthon az emberek nem szoktak havonta 500 oldalt nyomtatni. Az már nem otthoni, hanem kis-irodai mennyiség.
Láttam már pár komolyabb irodai gépet, amit 15-20 fős munkacsoportok használnak( a példának okáért Xeroxot is) amikkel nem havonta, hanem naponta nyomtatnak 500 vagy akár 1000 oldalt és vígan bírják. A problémát legtöbb esetben user error okozza...
Kicsit túlzóak az elvárásaid szerintem. Nem kötelező nyomtatni. Rajzolni is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest