Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterwhite09
tag
Sziasztok!
Különös problémával szembesültem... Kb. 6-7 nvidia driverrel ezelőtt előjött egy olyan, hogy a RTX 3070 -es kártyámmal (WIN11PRO) nem tudok Unreal Engine -es játékokkal játszani, mert fekete a kép. Akármilyen játék, ami UE ugyan az a probléma, hogy menü elemeit látom, new game, settings stb, de gyanús, hogy tök fekete a háttér, majd játékon belül látom a HUD -ot meg van hang is, hallom a játékot és tudok mozogni, de fekete a kép.... már mindent csináltam kb.. Minden más játék elindul és fut, de ami UE az egyszerűen rotty... A Fortnite is ugyan ez...

1) Újratelepítés, NV DDU -val
2) Régi NV 537 -es drivert is raktam, az se segített... pedig az tavalyi...
3) HDR -t mindent ki be kapcsoltam,
4) G-Sync-et is ki be kapcsoltam regeditbe módosítottam pár dolgot, amit írtak egyes fórumokon... rollbackeltem régenni driverre és ugyan ez....
5) már a gépet is újratettem RAW installal és semmit nem raktam fel csak NV drivert és indítottam a játékot azonnal, de semmi.
6) akármilyen más engine-el futó játékot próbálok, azzal minden megy gond nélkül, ahogy eddig.Tapasztalt már valaki ilyet ? Elég keveset találtam róla, csak jellemzően magában az Unreal Engine -ben, amiben programoznak, ott van ilyesmi Black Screen szerű probléma, de ott se találtam használható megoldást...
Ha valaki meg tudná nekem nézni, hogy neki a Fortnite megy normálisan RTX 3070-es kártyával ? Mi lehet ez ? Valami GPU specifikus probléma ? Ilyennel még nem találkoztam és ismerősök közül se senki... Elképesztő...

Video a jelenségről:
https://drive.google.com/file/d/1twE2thPriRXnpfE-6m55GitJQo7BURLa/view?usp=sharingHelp pls

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest