Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• afterwhite09

tag

Sziasztok!

Különös problémával szembesültem... Kb. 6-7 nvidia driverrel ezelőtt előjött egy olyan, hogy a RTX 3070 -es kártyámmal (WIN11PRO) nem tudok Unreal Engine -es játékokkal játszani, mert fekete a kép. Akármilyen játék, ami UE ugyan az a probléma, hogy menü elemeit látom, new game, settings stb, de gyanús, hogy tök fekete a háttér, majd játékon belül látom a HUD -ot meg van hang is, hallom a játékot és tudok mozogni, de fekete a kép.... már mindent csináltam kb.. Minden más játék elindul és fut, de ami UE az egyszerűen rotty... A Fortnite is ugyan ez... :W
    1) Újratelepítés, NV DDU -val
    2) Régi NV 537 -es drivert is raktam, az se segített... pedig az tavalyi...
    3) HDR -t mindent ki be kapcsoltam,
    4) G-Sync-et is ki be kapcsoltam regeditbe módosítottam pár dolgot, amit írtak egyes fórumokon... rollbackeltem régenni driverre és ugyan ez....
    5) már a gépet is újratettem RAW installal és semmit nem raktam fel csak NV drivert és indítottam a játékot azonnal, de semmi.
    6) akármilyen más engine-el futó játékot próbálok, azzal minden megy gond nélkül, ahogy eddig.

Tapasztalt már valaki ilyet ? Elég keveset találtam róla, csak jellemzően magában az Unreal Engine -ben, amiben programoznak, ott van ilyesmi Black Screen szerű probléma, de ott se találtam használható megoldást...
    Ha valaki meg tudná nekem nézni, hogy neki a Fortnite megy normálisan RTX 3070-es kártyával ? Mi lehet ez ? Valami GPU specifikus probléma ? Ilyennel még nem találkoztam és ismerősök közül se senki... Elképesztő... :F :F :W

Video a jelenségről:
    https://drive.google.com/file/d/1twE2thPriRXnpfE-6m55GitJQo7BURLa/view?usp=sharing

Help pls :R
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák