- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Hát kíváncsi leszek a válaszára, már csak kíváncsiságból is...de szerintem ha ezzel az érvel, hogy a számla eredeti tulajától fogadják csak el a "panaszt"(garanciális ügyintézés), akkor éltek volna vele....
De ha megvan az eredeti garis, áfás számla adásvételivel szerintem esélyük sincs.Szerintem nézzél valami használt blowert és a különbségből vizezd le.
Én is azt tettem.
2000mhz -es boost-nál 75+ fokból lesz max 60....porszívó effekt nélkül.... -
Tengri
senior tag
Egy kis utózönge:
Írtak választ jóval az utalás után. Két részlet kíváncsivá tett:
"Ön hivatalosan semmilyen kártyát, sem egyéb terméket nem vásárolt a cégünktől, így kizárólag a számla eredeti tulajdonosának lenne jogunk jóváírást eszközölni."
Adásvételi szerződéssel való vásárlás esetén ezek a jogok a cég szerint nem ruházódnak át a kártya új tulajdonosára?
"A fogyasztó védelemhez joga van/lenne fordulni bármilyen esetben, de arra felhívom a figyelmét, hogy mivel Ön egy magánszemélytől vásárolta meg a kártyát „használtan”, így ebben a formában ezek a jogok Önt nem illetik meg."
Nem értem miért vesznének el a fogyasztóvédelmi jogok azzal, hogy a kártyát megvásároltam attól a személytől aki a cégüktől vette, és a garanciaidejéből még jócskán van hátra.
Sajnos ma már jogtanácsostól nem tudom megkérdezni, de szerintem nincs igazuk. -
jilian
addikt
-
koti199204
tag
Szia! Szabad megkérdezni hol vetted a kártyát mert ez abszurd amit írtál hogy november óta lóg az ügy a levegőbe. Én a helyedbe biztos nem hagytam volna hogy eddig húzódjon. A fogyasztó védelemnél nem erdeklodtel hogy van-e rá valami elő írás a gariztatas idő tartalmáról ?
A masik meg részletekbe fizetik ki ilyet én még nem hallotam.. NE hagyd magad! -
DanCox977
tag
Szia!
Semmilyen tapasztalatom nincs a Gainwardról, viszont javaslom nézz körbe a neten, reviewkat az is sokat segíthet. Átfogó döntést tudsz hozni! :-)
Én alapvetően a Gaming X Trio mellett maradnék. - ha visszafizetés opció én ezt venném máshonnan.
Már nem emlékszem melyik kártya, de az ismeretlenebb modelleknél képi megjelenítésnél látható hibák előfordulnak... nem tölt be megfelelően a textúra, de hülyeséget se akarok mondani, mert én is csak 1 kártyánál láttam.
A hűtés, annak hangja, megint egy kérdőjel.
De a 100%-os venti az msinél is lehet 45-55Db hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest