- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Játék alatt milyen programmal tudom megnézni mennyi fps van? Esetleges vga kihasználtság.. persze ha van ilyen program
Köszönöm.
-
Sziasztok! Olvastam sokat írják hogy Samsung ramos a vga. Az miért fontos? Azok jobbak? Honnan lehet tudni melyik Samsung ramos? Köszi a választ.
-
válasz
delta1017 #1963 üzenetére
Nekem ugyan ez a kártyam van és egy Samsung cf34791wqhd monitor.Új korától fogva ha áll pl egy napot a gép,nem kapcsol be a monitor.Ha leállitom ,utána be, akkor semmi gond.Másik vga val is ez volt,sőt ps4 xbox se kapcsolja be.En már hozzászoktam mikor gépet bekapcsolom akkor a monitort is 😁Szóval szerintem a monitor lesz a ludas
-
Nekem is tökéletes a 2080 Metro alatt is, és nincs semmi fagyás semmi hiba.
Azért mert ide írt 5 ember, aki pont azért írt mert hibás nem szabad álltalánositani hogy minden rtx 2080 rossz.Nyilván akinek nincs gondja vele nem forumozik hanem jatszik😁 -
sziasztok. nekem msi 2080 xtrio van 2 táp csatlakozóval. Az gond ha a 2db csatlakozó egy kábelen van? mert úgy van jelenleg bekötve,Vagy inkább 2 külön kábel legyen a vga ba dugva? Bocs ha hülyeséget kérdeztem .Köszi a választ.
-
válasz
ImpersonatoR #1859 üzenetére
Huu akkor megnyugtattál csak neki esek a tesztnek. 3dmark probalom.Köszönöm
-
-
válasz
- = Zk = - #1846 üzenetére
Szia. Igen garanciás,és új de szeretném tesztelni hogy minden rendben van e vele? Játékok mennek de gondolom ott nem derül ki ha bármi hibája lenne.Gondolom van valami program mint pl cpu nál ramnál stb amivel lehet tesztelni.
-
Sziasztok! Vásároltam egy msi rtx 2080 at szeretném tesztelni hogy hibátlan e? Milyen programot használjak? Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest