- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila2019
tag
-
mcs
veterán
válasz
Arkennys #3903 üzenetére
5 évig szolgált engem is egy 700as, és a 4. évben kezdett el ciripelni a ventije, pedig kis túlzással takarékon járattam. Sajnos az egyik legócskább fajta Yate Loon ventit rakják bele, aminél a tartósság igencsak kétesélyes. Alapvetően egy beton stabil cucc a HyperM, csak igényesebb ventit illene kapnia.
-
tomsolo
addikt
válasz
Arkennys #3909 üzenetére
Vicces, hogy ezzel jössz mert:
1. elmesélem, hogy az előző általatok nagyra tartott táp mennyire szar volt
2. jöttök azzal hogy de de az mennyire jó
3. nem sokkal többért vettem olyat amivel sokkal elégedettebb vagyok
4. erre előveszitek a duzzógós hulladék kártyátAz persze fel sem merül bennetek, hogy nem ezt a két tápot láttam világéletemben - például most a melóhelyen éppen egy fsp hyper m mellől írok
Ennél még szélzaj is van idle - az otthoni hydronál csak terheléskor jött ki - csak más a munkahely meg más az otthoni kényelem.
Szóval megéri azt a 7000 Ft pluszt? Igen, vastagon megéri. (A full modularitás is, mert jóval egyszerűbb volt beszerelni mint a másikat - ha már szóba került.)
-
tomsolo
addikt
válasz
Arkennys #3731 üzenetére
ez annyi mindentől függ, milyen játék, milyen részletességi szint, milyen felbontás, milyen monitor frissítés
mondjuk utóbbihoz sztem merész a 2060 sima meg szuper is, mert vagy le kell butítgatni nagyon vagy 99%-n fog tekerni ugyanis 2060 Supert is tök könnyen meg lehet nyektetni FHD-ben pár játékkal nem kell hozzá Superposition.
-
tomsolo
addikt
válasz
Arkennys #3631 üzenetére
hátha nagyon ledroppol akkor lehet be kell zárni az adott játékot a feladatkezelőben, ha nagyon túlhúzod akkor lehet a restart a gép is
én egyébként csak a hőfokok és a csendes működés miatt szórakozok vele, ezzel a 0.8 as beállítással "minden" maxon FHDben, vígan elvagyok az alig forgó ventivel(25%).
-
Paxker315
veterán
válasz
Arkennys #3624 üzenetére
Olyan feszültséglimitje van az invidia kartyaknak, hogy kb lehetetlen ártani nekik afterburnerrel. Feszt csökkenteni meg nyugodtan. Tegnap kipróbáltam más NVIDIA, még Pascal kártyával a 0.931v (oda sikerült húzni..) és gyári orajel, plusz 500MHz memória oc-t, teljesen jó volt.
A gpu magot meg úgy sincs sok értelme húzni, mert alig a teljesitmenyt. A VRAM oc viszont kifejezetten tud emelni.
-
Paxker315
veterán
válasz
Arkennys #3618 üzenetére
pedig nem rossz dolog az
ha meg alulfeszelsz is, még a fordulatszámon is spórolhatsz.
Turing Undervolting 15% -al kisebb fogyasztás& de mégis gyáritól enyhén nagyobb teljesítmény?
Undervolting: Több FPS, kisebb fogyasztás?
Turing UV tutorial MSI afterbürnerrel 8:38: [link]
Hőmérsékletek, plusz egyéb (ventisebesség): [link]
-
tomsolo
addikt
-
Peace
nagyúr
válasz
Arkennys #3591 üzenetére
Én is GTX 1060-ról váltok, biztos brutál lesz. Mondjuk nem tudom minek, de azért váltok.
Resident Evil 3, Wasteland 3....Cyberpunk 2077. Most így nagyjából ennyi jut eszembe, amit PC-re tervezek. A többi tuti PS. Vagy majd meglátjuk. Doom és Bloodlines 2 még kérdéses. De igazából főként csak a CP miatt venném, mert még elég jó kártya a 1060. Minden nap elbizonytalanítom magam egy kicsit.
-
nubreed
veterán
válasz
Arkennys #3587 üzenetére
Ne higgy nekik. Jó, hogy az AMD fejleszt meg próbál versenybe szállni, de driver terén iszonyú nagy gondok vannak. Nem hogy a játéktól de még az élettől is elmegy az ember kedve. Tele van a net friss bejegyzésekkel arról, hogy az AMD driverek mennyire szarok. A legkülönbözőbb hibák jönnek elő. Nekem pl a HDMI audio átvitel nem működött egyáltalán, még január legelején vettem egy 5700XT -t, de azzal a lendülettel el is álltam a vásárlástól és viszakértem a pénzt. Ezután lett a 2060 Super. Érdekes módon, ezzel minden működik csont nélkül. Lehet, hogy nV control panel fapados kinézetű a hiper modern AMD felülethez képest, de legalább működik. És tudod mit hol keress. Ráadásul egy csomó funkcionalitás kiheréltek a legújabb AMD driverben, pl a video lejátszással kapcsolatban. Sehol nem tudsz noise reductiont, edge enhancementet gamma -t és ilyeneket állítani. Egyszerűen nincs benne. Pedig ezek szerintem fontos funkciók.
-
lacus83
senior tag
válasz
Arkennys #3587 üzenetére
Mivel az 5600X egy alap Rx 5700,tehát pl semmivel se.Az 5600Xt,5700 Rtx 2060 teljesítmény.
Akkor jártál volna jól az Amdvel ha szereted feleslegesen kodobni a pénzed. Mivel sem single sem multiban nem stabilak a kártyák a driverek miatt.
Jól jártál a Stixel. Én is ugyan azt a kártyát használom mint te hónapok óta. Használd és játsz gondtalanul.
Amds meg küzdjön amíg meg nem unja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest