-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én is most állok vásárlás előtt és a nézelődés elején szinte biztos voltam benne, hogy AMD kártyám lesz. 1,5 hónapja olvasok vissza minden tesztet és fontosabb cikket és az ezekhez tartozó kommenteket és így már teljesen biztos vagyok benne, hogy mégis NV lesz. A 390 topikba is benéztem, az új drivert is szidják.
Igazából ami nekem laikusként lejött az az, hogy alapvetően az AMD innovatívabb, jobb, erősebb kártyákat készít, de igazából kb semmi nem használja ki (részint az nv "nyomására"), ami AMD támogatású játék, még ott sem nyernek annyit, amennyivel erősebb lehetne. Így viszont gyakorlati szinten az AMD oldaláról kapunk egy sokat fogyasztó, bugos driverekkel "megtámogatott" kínálatot, ami a dx12-vel sem fog megváltozni. Így viszont inkább nv-t veszek, még ha g*ci módon is érik el a sikereket.
Fura módon akkor lehet újra ütőképes ellenfél az AMD, ha kijön a Pascal, mert ahogy olvasom annak a GCN-hez hasonló lesz a felépítése és akkor ha a Pascalnak kedveznek a programok, akkor az AMD kártyáknak is kedvezni fognak. Legalábbis nekem ez jött le a hírekből.
-
joey04
titán
A 380 az ellenfele, nem az X. A 380 pedig valóban valamivel erősebb, de hogy melyik játékban mekkora az előnye, az nagyon változó. Itt vannak az érvek pro és kontra: [link]
Én 960-at fogok venni, nem 380-at, mert utánaolvastam és sokszor van valami galiba még mindig a driverekkel AMD fronton. Kicsit meghúzom és 380 szinten lesz mindenhol, kevesebbet eszik és jobb hozzá a támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest