Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Peat;) #7342 üzenetére

Én is most állok vásárlás előtt és a nézelődés elején szinte biztos voltam benne, hogy AMD kártyám lesz. 1,5 hónapja olvasok vissza minden tesztet és fontosabb cikket és az ezekhez tartozó kommenteket és így már teljesen biztos vagyok benne, hogy mégis NV lesz. A 390 topikba is benéztem, az új drivert is szidják.

Igazából ami nekem laikusként lejött az az, hogy alapvetően az AMD innovatívabb, jobb, erősebb kártyákat készít, de igazából kb semmi nem használja ki (részint az nv "nyomására"), ami AMD támogatású játék, még ott sem nyernek annyit, amennyivel erősebb lehetne. Így viszont gyakorlati szinten az AMD oldaláról kapunk egy sokat fogyasztó, bugos driverekkel "megtámogatott" kínálatot, ami a dx12-vel sem fog megváltozni. Így viszont inkább nv-t veszek, még ha g*ci módon is érik el a sikereket.

Fura módon akkor lehet újra ütőképes ellenfél az AMD, ha kijön a Pascal, mert ahogy olvasom annak a GCN-hez hasonló lesz a felépítése és akkor ha a Pascalnak kedveznek a programok, akkor az AMD kártyáknak is kedvezni fognak. Legalábbis nekem ez jött le a hírekből.

• joey04

titán

válasz miresz #7330 üzenetére

A 380 az ellenfele, nem az X. A 380 pedig valóban valamivel erősebb, de hogy melyik játékban mekkora az előnye, az nagyon változó. Itt vannak az érvek pro és kontra: [link]
    Én 960-at fogok venni, nem 380-at, mert utánaolvastam és sokszor van valami galiba még mindig a driverekkel AMD fronton. Kicsit meghúzom és 380 szinten lesz mindenhol, kevesebbet eszik és jobb hozzá a támogatás.

Új hozzászólás Aktív témák