- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz
gyurkikrisz #9498 üzenetére
Igen, passzív terheletlen állapotban.
-
VGNGR
senior tag
Na Urak, kinek hogy tetszik kis kártyáján a Division? Én a béta után nagyon pozitívat csalódtam. Szuperül beoptimalizálták mind ubi, mind az nvidia a driver oldalon. Valami fantasztikus lett a látvány és a sebesség 960-on. High preset 50+, Ultra 35-40. Én kis trükközéssel 55-60 körülre lőttem be nagyon szép grafikával.
-
VGNGR
senior tag
válasz
bartucz911 #8812 üzenetére
Ezeket a 2 forintos átalakítókat el kell felejteni. Használd a gyári 6 pineseket, még ha egy ágról is jönnek!
-
VGNGR
senior tag
Tegnap megnéztem gpu z-vel illetve hwinfoval is és a giga wf2 oc kártyám és 1354 Mhz-en jár, mindenféle piszkálás nélkül. A gyártói honlap szerint:
Base / Boost clock:1216/ 1279 MHz
Amúgy szuperül működik, csak kiváncsiságból kérdezem, hogy ez így természetes jelenség-e? -
VGNGR
senior tag
válasz
Mika1227 #7915 üzenetére
Nálam Zotacból volt kölcsön egy régebbi 580-as, ref hütős, na azon tojást lehetett volna sütni, de ez nem a Zotac hibája volt, hanem az a gpu ilyen volt. Egyébként 3 évig bírta korábban, utána csíkozódott be, de ott iszonyat nagy volt a hőingás. Az átlag a 85-90 fokos hőmérséklet volt terhelés alatt.
-
VGNGR
senior tag
Első nap tapasztalata alapján. Baromira tetszik a kártya. Stresszteszt 65 fokig viszi, GTA 60-ig se. A wf2 ventiket nem hallom, igaz azért az én gépemnek van némi zaja. GTA vsyncel fix 60 fpsel jobban tetszik, simábbnak tűnik, mint nélküle a 75-80 fps. 1080p, very high, aa off. A fiam játszik még TF2-vel, az 140 fps fixen, néhol 200 fölé megy. A 3330 meg a 8 gb hyperx egyelőre bőven elegendőnek tűnik mellé. Happység ☺
-
VGNGR
senior tag
Hát srácok! Beléptem a klubba! Átgondoltam mégegyszer, és engedtem a kisértésnek. Plusz bejött egy nem várt plusz bevétel is, úgyhogy lett egy Giga WF2 4GB! Már hasít rajta a GTA!
Köszi mégegyszer a tanácsokat! -
VGNGR
senior tag
Üdv Tisztelt Topiclakók!
BUÉk mindenkinek!
Hosszú évek után szeretnék pc-n játszani, és ehhez keresek vidikártyát.
Átrágtam magam egy csomó teszten, tesztvideón, szinte az egész topicon, és arra jutottam, hogy valószínűleg az igényeimnek (és a bukszámnak) elég lesz egy 950 is.
8 giga 1600 RAM és egy 3 Ghz i5 mellé menne, elsődlegesen a GTA miatt. Nagy igényeim nincsenek nem akarok 100 fps-eket, és az ultra, high beállításokról is lemondok simán a játszható 50-60 fps kedvéért.
Az árak változásait végigkövettem, ha jól nézem most pl kiestek a legolcsóbb sávból a Gainward cuccok, bár azokat a kevesebb gari miatt amúgy sem preferáltam volna.
Olvastam itt, hogy a legolcsóbb egy ventis giga nem a legszerencsésebb, illetve, hogy a két ventis wf-ből is ki vannak spórolva a hőcsövek. Első ránézésre most az asus strixet néztem 53890-ért az aquanál. (Aqua-s vásárlás játszik, mert oda van levásárolható keretem).
A 960-ak ha jól nézem egy tizessel vastagabban kezdődnek, szerintem ez is, az is el fog avulni egy-két éven belül, és még egyszer mondom simán lehúzom mediumra, ha a helyzet úgy kívánja, és fps buzerátor sem vagyok.
Kérdés, hogy van-e a strix ársávjában +- 1-2 ezer forint jobban megérős üzlet? Jó-e a hőcső hiány ellenére a giga wf2 50 pénzért?
Használt nem játszik, nézegettem azokat is, de egyrészt volt már rossz tapasztalatom, másrészt minimális különbséggel meg lehet venni az újat. 950-et meg nagyon nem is találtam.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest