- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Bjørgersson #13704 üzenetére
Mármint 1475-re boostolt, vagy a base clock volt 1475?
Mert nálam most pl gpu-z szerint 1414-re boostol
a gpu, de ha bármivel monitorozom a kártyát, akkor 1514-et ír, ilyenkor mi van ?De kegyetlen vicces, hogy most +160mhz oc-nál vagyok és a kártya így se melegszik és még hangja sincs...
Kicsit féltem a giga wf2-től, mert volt pár hónapja egy gtx760 wf3 kártyám és az alap órajelen is kegyetlenül melegedett és hangos is volt, ez a kicsi meg nem is hallatszik
-
AllTheBest
őstag
Van itt valaki aki húzva használja a kártyát? Milyen frekin tudjátok stabilan használni?
-
AllTheBest
őstag
Túl egyszerű volt a megoldás... Újraraktam a drivert, előtte persze ddu-val eltűntettem az összes régebbi drivert és mégse lettek jók a bethesda játékok...
Átraktam borderless windowed-ba a kát játékot és a fallout4 stabil 60fps-t produkál most, az órajel is stabil 1440mhz. A dishonored 2 az már más tészta, minden low-on és így tudja csak tartani a 60fps-t, viszont játszható a játék -
-
AllTheBest
őstag
válasz
Bjørgersson #13697 üzenetére
Tudom, i7 2600, 4,35ghz-re húzva
Szerintem nem ez a karcsú pontja a dolognak, bár a dishonored 2-t rx480-on nem próbáltam, de p la fallout az elég sok moddal megpakolva is erőlködés nélkül vitte a fallout 4-et vsync mellett
-
AllTheBest
őstag
válasz
Csupingo #13694 üzenetére
Nincsenek vírusok, szépen megvan a kártya 135mhz-en stabilan böngészés közben is, ilyen gond nincs, lehet, hogy a régi amd driverek, meg egy gt430 drivere kavart bele a dolgokba, hwinfo szerint is minden rendben. Ami pl vicces az az, hogy fo4-nél pl fixen 734mhz-n van a gpu.
Holnap majd nekiugrok egy ddu-nak, aztán ah nem megy, akkor max win reinstall lesz belőle.
svensson:Lehet, hogy hígfos, de azért youtube alapján 35fps körül kéne tudnia a kártyának ha maxra ki van nyomva a játék grafikája, mediumon szerintem azért kéne lennie egy 60-nak viszonylag stabilan... Nálam meg minden low-on és szét van esve az egész kb
-
AllTheBest
őstag
Nem tudjátok, hogy miért akadhatnak kegyetlenül a bethesda játékok? Fallout 4 és dishonored 2 kegyetlenül szaggat, mindegy, hogy milyen beállításon próbálkozom, dishonored 2-nél ráadásul 60 fps-t ír az afterburner, de inkább tűnik 20-nak... Eddig rx480 volt a gépben, azzal nem voltak problémák.
Esetleg próbáljam újrarakni a drivert? Mert pl a cs:go az tökéeltesen fut 200fps körül, már játékkal nem nagyon próbáltam eddig. Jelenleg 1440Mhz-re boostol a kártya -
AllTheBest
őstag
Köszönöm az ölteteket, most hoztam haza egy giga 960-at, 4gb 40k-ért
Eddig jónak tűnik, halk és hűvös is a kártya
-
AllTheBest
őstag
Szaisztok, bányászok miatt váltanék rx480-ról gtx960-ra, melyik a legjobb ár/érték arányú verzió aminek jó és halk a hűtése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest