- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef83
tag
Tehát a lényeg akkor srácok, hogy többen javasoljátok nekem a GTX 660-at mint a GTX 750ti. Még akkor is ha nem teljesen 192bites a 2GB memóriája (0,5GB 64bit.)
-
jozsef83
tag
Sziasztok!
Kéne több ember véleménye, hogy ő mit tenne a helyemben. Van egy régi rendszerem Q6600 proci 3.27Ghz és egy Gigabyte DS3-P PCI-E 1.1 lappal. Meghalt benne a HD6870-em és kéne valami új bele. Én egy 750ti-re gondoltam először de aztán néztem hogy ezek egy árban vannak a GTX660-al ami valamivel erősebb az utóbbinál. Kérdés van-e értelme egy erősebb GTX660-ra beruházni vagy teljesen mindegy mert a 750ti is ugyan olyan sebességre lesz képes ebben a régi rendszerben mint a nála gyorsabb GTX660. Full HD-ben szoktam játszani ahol inkább a vid kari teljesítménye dominál inkább mint a proci.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest