- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Zerachiel #18238 üzenetére
Nekem pont ugyanigy szált el a Leadtek GTX280-am és pontosan igy win7alatt....Bevittem gariba,és beledugták egy gépbe,láss csodát azon XP volt és müködött minden látszólag... nekem már amikor megnyitottam az NV vezérlüpultban a 3D-s beállitásokat,rögtön ugyanigy szétesett a kép... de amig 2D-ben volt a kártya,addig nem volt vele gond....és ha jól emlékszem valamelyik 190-es béta driver telepitése után foldingolt egy kicsit mielött végképp behalt,a garis kivizsgáláson persze nekik is produkálta vista alatt amit nekem igy nem lett gond... hogy mi szállt el benne nem tudom a mai napig... ez garis csere lesz...egyébként azt gyanitom egy fázis ment el a fesszabályzóbol mert az egyik VRM höfokom Rivatunerrel monitorozva,néha néha felugrott ilyen hihetetlen 150-160 fokra...
-
TTomax
félisten
válasz
bognar110 #18189 üzenetére
Mutass rajta csak egy darab 6pines PCI-E csatit...jahogy akkor két darab átalakitó is kelleni fog... szerintem ez a táp kevesebbet tud 12v-on mint a CX400..
Ahm most nézem a gyártó oldalát... van rajta... 1db 6pines...
Nahm....
A CM extreme 2 darab 12V-os ággal rendelkezik 18A-al egyenként a Corsair pedig egy 12v-os ággal ami 30A.... -
TTomax
félisten
Most nézem éppen shiftben nincs annyi fps,viszont nincs akkor fps drop se... ugyanazokkal a beállitásokkal Win7 alatt volt 65-100 fps-em most viszont 70-80fps van...és ezt több játékban is észrevettem ... Cod4-5 ben is... olyan 10-20 fps-en belül "szór"...
És jut eszembe nem melegszik annyira... igy 75 fok fölé nem megy... win7 alatt azért 80-82 fok is volt néha... PP hibátlan... MSI afterburner pedig keni a feszt gond nélkül... lehet tolok egy-két 3DM06-ot... -
TTomax
félisten
válasz
pigatt #18146 üzenetére
El se tudom mesélni... ide most nagyon off.. de azért leirom,mert ilyet én még nem láttam
Szóval tegnap este az asszonnyal toltunk egy kis CoD5-t Coop-ban... én az AGP-s gépemmel retróztam egy flat monitoron a mamának meg odaadtam a finom gépem a GTX/quad/lcd tv-st... aztán még néztünk egy filmet... szunya... ma reggel elinditom... puff a C meghajtó gyökerébe telepitett programok erorral nyilnak... na mondom ránézek... TC-böl,aztán a sajátgépböl is klikkelnék a C-re... nincs jogosultságom.. na ekkor már izzadni kezdtem.
Nézem sajátgépböl a meghajtó alatti foglaltsági csik nem látszik... ránézek erre egy defragglerrel... (persze ezt USB-röl kellett futtatnom mert nem engedett semmit sem telepiteni..) erre az azt irja hogy 100% foglalt,amikor én 100G-t hagytam oprendszernek a terrás vinyobol...
Virusnak semmi nyoma,söt a neten sem volt a két gép hiszen LAN-on toltuk.. ott is vakartam ahol nem viszketett...Erre betoltam a win7 telepitöt,ki is irta nincs helyem majd ö rendbeteszi és ujraindul... egy óra alatt ugy tette rendbe ahogy te... sehogy...erre elinditottam egy telepitöt... a telepitéskor nézem a C csak 60G foglalt 30akárhány üres...persze közben bekérte a sata drivert a 64 bites Win7,és azt nemes egyszerüséggel a 900G-s meghajtóra pakolta,mert hát miért ne... erre csak akkor lettem figyelmes amikor ujrainditott és fel volt cserélve a két partició betüjelzése...
Még aztán erölkedtem egy darabig mindennel,de nem volt sikerélményem...
Akkor komotos mozdulatokkal átslattyogtam a másik gépemhez... letöltöttem az Nlite-ot meg a sata drivert hozzá,gyorsan készitettem egy uj sp3-as telepitölemezt... most erröl irok...a shiftet éppen most probáltam szerintem jobban megy,na meg a borderlands is..Jól van ez igy nekem amugy is egy szenvedés volt LAN partyra belöni a Win7-et...Szóval igy jártam peddig jó pár hónapot szolgált a win7 hibátlanul,a 64 bittöl meg egyébként is kivoltam,egy alaplapi drivert nem lehetett frissiteni OS alól,nativ támogatás meg a habokban...igy vegyél 6Gb-os tri-channel DDR3-at...
-
TTomax
félisten
Hát olyat produkált a 64bites Win7,hogy mérgemben visszaraktam az XP-t...Amig erre adnak ki drivert nem is rakok én fel mást,és nem is ajánlok mást...
Azért a GTX jóval erösebb igy mint win7 alatt volt....és mintha jobban huzhatóbb is lenne...
-
TTomax
félisten
Innen amúgy jobb.Persze szívesen,ha nem jönne le akkor holnap letöltöm barátnőmnél,estére referálok
-
TTomax
félisten
válasz
#97544192 #18110 üzenetére
1,töröld le az EVGA precisiont,és a Rivatunert is mindenféle beállításaival együtt...
2,Rakd újra a drivert de előbb uninstall majd,csökkentett mód,driver cleaner,restart WHQL telepit,restart...
3,telepítsd fel a GPU-Z-böl a legújabbat,és hagyd megnyitva,alul mindkét pipát rakd be...
4,állítsd be kérlek amit alant linkeltem a driverban,és indítsd el a játékot..ugye ehhez a gémhez nem kell a GTX285-öt megrángatni...
5,enjoy...
6,Ne mérgelődj,minél jobb géped van annál több időt vesz el a finomhangolása...
Ha nem valami csoda OC-s a GTX285-öd akkor menni fog minden,én direkt ezért szoktam csak és kizárólag a mezei ref. karikat venni...(#18113) BR4D
Lehet semmi akadálya,de OS alól sajnos nem lehet mint a radonoknál... Egyébként értelme semmi mert OS alól feszt meg minden lehet adni neki.. -
TTomax
félisten
Noh hát akkor visszaraktam én a 191.07-et rajtnál 100 fps körül aztán a tülekedésben 65-85 között az élen pedig 120+ fps...a GTX280 alapon volt a procim 3.4-re húzva ..nagyon sima semmi röcc...mindezt 1360X768 miden plafon csak a blur van XML-böl kikapcsolva..Mondjuk ez úgy kezdődött hogy a beta driverral 52fps-em volt a menüben,most meg 152...
Komolyan mondom nem fogom ezt a gépet eladni megint... -
TTomax
félisten
válasz
#97544192 #18098 üzenetére
Nézd csak meg,hogy nem-e low 3D-be vált a kártya,mert azt olyankor csinálja ha túlhúztad,és akkor jön a diavetítés...Ha nem erről van szó akkor NV-nél beépítették a driverba amit szeretnél,semmi mérgelődés a sötét oldal mindig kínál alternatívát..."prefer maximum performance",és folyamat 3D-be vonyít...
-
TTomax
félisten
0hm,megint gtx-em van ...280...mint a bumeráng mindig visszatalál hozzam...
-
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #17999 üzenetére
Micsodááát?Radeont??? -
TTomax
félisten
válasz
speed3456 #17452 üzenetére
A ghost fog is... radeonon jobban megy.... viszont az NV-el szebb a képe... driverböl ugye nem kényszerítesz semmit?Éppen most néztem rá én is 190.62 extrem-G drivert használok,de az elárasztott hotelban az emeletről ahogy csorog le a víz az kb 16fps... és ami az érdekes hogy teszteltem én a 4850X2-vel is azzal több volt az fps,de azzal is lagolt... bughalmaz...
-
TTomax
félisten
válasz
speed3456 #17447 üzenetére
rakj fel egy 182-es drivert... bár nem tudom hogyan van ez de nekem ilyen gondom egyik driverral sen volt, a Ghostbusters meg sajnos egy nagy bughalmaz... lépj ki ALT-TAB-al meg vissza és megint jó lesz... meg volt ott valami amiket egyszerre nem lehet bekapcsolni sajnos nem emlékszek már...
-
TTomax
félisten
válasz
speed3456 #17439 üzenetére
egy GPU-z-t hagyj a háttérben futni és nézd meg felvált-e 3D-be...
Akkor szokot ilyet csinálni ha nem bírja a tuningot és... akkor a VGA low3D-be vágja magát és persze visszaveszi az órajeleit is ennek megfelelően...(#17438) zolisx4
RivaTuner szépen állítja de kicsit macerás beállítani... -
TTomax
félisten
Nekem rohadtul bejön,nem tudom mi hogy van benne álligatva de mindent szebbnek látok CRT-n a GTX280-al...
Külön van a 3D driver azt nem kötelező felrakni...nekem minden szépen megy 64bites Vwin7 alatt...sőt,nagyon szépen...
-
TTomax
félisten
Nem nem... csak a voltage tuner-jük megy elvileg EVGA-n...
Más...
190.62WHQL W7/Vista 64bit
190.62WHQL W7/Vista 32bit
190.62WHQL XP 32bit -
TTomax
félisten
válasz
rup1u5 #17343 üzenetére
[-----------------]
[ Hardware Needed ]
[-----------------]> GTX260 65nm
> GTX280
> GTX295
> 9800GX2
> HD4850
> HD4870
> HD4870X2
> HD3870X2
> a graphic card using the Volterra VT11xx regulator!!GTX260 55nm doesn´t work!!
!!GTX285 doesn´t work!!Ez van a progi "redame"-jében...sajnálom...
(#17342) Sziszifeca
Azt vettem észre,hogy 1.25V-ig nem nagyon melegszik még,aztán drasztikusan... még ezen a feszen nem megy 85fok fölé amikor a GPUTool-al kersem a végét...alapfeszen 700/1500 volt a vége,így 705/1535 a stabil vége..bár ha csak a shader nyomom akkor 1550.ig elmegy vagy csak a GPU-t akkor 720-ig... bírja a feszt ha le tudod hűteni...Még annyi jutott eszembe,hogy a rivatunernek fenn kell lennie a feszállitó progihoz...kérni fogja a mappát ahol a riva van,biztos kell neki valamilyen infó ..
-
TTomax
félisten
válasz
and1mixtape #17299 üzenetére
És alapon megy mindkettő?
-
TTomax
félisten
válasz
and1mixtape #17297 üzenetére
A barátodnak milyen processzora van?És neked?
-
TTomax
félisten
válasz
and1mixtape #17259 üzenetére
A GRID-re rakd fel a patch-et!Amugy pl GPUTool.
(#17243) DroneZ^
Mondtam....
-
TTomax
félisten
Mindig elcsodálkozok rajta,hogy milyen brutális erő van egy GTX280-ban... megdöbbentő....most megint visszaraktam a GTX-et... és hát valami ilyesmit érzek...
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #17069 üzenetére
Persze,de van win7-es driver is ha jól tudom.
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #17066 üzenetére
rakj fel egy 182.-es drivert... és driverböl ne kényszerits semmit.
-
TTomax
félisten
válasz
TTomax #17048 üzenetére
És akkor ha ráadom az AO-t...az igazság az,hogy itt már meg-meg röccen.és néha csúnyákat bezuhan az fps, ez az eredményen nem látszik,de ha így kéne játszanom akkor be is fordulnék...
(#17045) Abu85
Kellene ehhez egy lista is,az elért eredményekről....mert ugye Nv-t ATI-val nem nagyon lehet hasonlitgatni ezzel se,de házon belül azért ad egy tisztább képet esetleg... -
TTomax
félisten
válasz
rup1u5 #17030 üzenetére
Nekem ezt az X2 csinálta a harmadik 4850 hol benn van hol kinn ennek az az oka hogy a GTA4 nem hajlandó csak 2GPU-t használni.
.....úgy látom nem nagyon fekszik ez a bencs a GTX-nek a 280 sem sokkal erősebb...
Ad egy pontszámot is amugy ha jól sejtem azaz átlag fps akar lenni,csodálom hogy nincs topicja sem ennek sem egy rakat bencsnek,pedig többet érnek mint a trémárkok... -
TTomax
félisten
válasz
TTomax #16942 üzenetére
Hát ezt most nem tudom hova tegyem...csak evett a penész beraktam az X2-t mert nem akartam elhinni,hogy egy GTX280-al 35-50fps-t kell látnom ami néha 20-ra is bezuhan... aztán az X2 kicsit jobban hozott egészen addig amíg egy ALT+TAB-al ki nem léptem,mert ahogy visszaléptem 100-120fps fogad(ott)
Úgy megy mint a szél,és mintha szebb is lenne egy kicsit...Lehet csak nem adom én el ezt a radeont...
-
TTomax
félisten
válasz
Lord Keri #16913 üzenetére
Gondolod,hogy egy 2006-os programmal meg tudod mérni egy mostani VGA képességeit?Nézd meg vantage-al de még az is felemás képet fog adni... játékokban nézted már?Mert lehet 1280X1024-ben sem lesz 3milliárdf fps-ed viszont egy 8x élsimitás nem fektetei le mint az elözö VGA-d...
Amugy a lapod sem a procid nem fogja vissza jelentösen ...(hacsak nem 1024X-ben játszol...) -
TTomax
félisten
válasz
zazahoho #16702 üzenetére
Az én GTX-em 82-83 fokos ez így rendben van,ha hűvösebbet szeretnél akkor bele kell nyúlni a ventivezérlésbe rivával.Sajnos nem töltötted kia az adatlapod,igy nem tudjuk megmondani,hogy rakhatod-e az alsó slotba... Pl egy p35-ös lapnál nem,de egy P45-ös lapnál igen...
-
TTomax
félisten
Na megjött a GTX280 garibol... kíváncsi vagyok mi az erősebb a GTX280 vagy a HD4850X2... persze mindkettő addig hajszolva amíg stabil...
-
TTomax
félisten
válasz
TazLeacher #16567 üzenetére
Nem értem ez most mire volt reakció...az,hogy a beta ArmA 2-nek nincs multiGPU supportja az nem azt jelenti,hogy a véglegesnek nem lesz...ha mégsem lenne akkor is elég 1680X-ra.... az X2-t negyvenezer magyar forintért vettem ami egy vicc... ha 15 játékból egynek nem lesz CF támogatása el fogom neki nézni mert a maradék 14-ben gyorsabb mint bármely egy GPU-s megoldás....
Jahm és akkor felhozod a 4890 CF-et amiböl egy darab többe kerül mint ez az X2.. tápcserét már fel sem hozom,mert szerintem a HX520-am belerokkant volna..na meg 1680X-ra 4890Cf-et venni az sem kerek ..... -
TTomax
félisten
válasz
TazLeacher #16559 üzenetére
Ez ám egy nagy bullshit, a jatékban még egyenlöre nem megy a CF és 1680X-ban minden maxra tudok tenni 30-35fps mellett...tehát 1680-ra már egy HD4850 is elég lesz.
-
TTomax
félisten
válasz
GabN73 #16482 üzenetére
Persze hogyne.Ha ez mégsem segit akkor elsö körben proci/ram alapra,feszek idözitések szorzok minden kézzel beállitva (nem auto,fix érték).regtakaritás,vinyo töredezetségmentesités...PCIE freki fix 100-ra fixálás.Ha a hiba akkor is megmarad,végsö esetben oprendszer reinstall,(az uj oprendszer lehetöleg ne "buherka xp" legyen... és lehetöleg csak a 182.XX driverekböl egy WHQL....
(#16483) mr_bass
Nagyon szivesen! -
TTomax
félisten
válasz
mr_bass #16460 üzenetére
182.XX-es Wista64-es drivert rakj fel,de elötte csökkentett modban DriverSweeper..,tehát elöször uninstal driver,aztán F8-nyomkodása ujrainditáskor,csökentett mod... driver sweeper... restart... uj driver instal...restart...enjoy...
-
TTomax
félisten
válasz
TOTAL LOKI #16304 üzenetére
Semmi gond nincs vele,76fok az üzemi hömérséklet... 80fokig nem kell aggódni,ha a kártya stabil akkor nincs több teendö,ha esetleg téged zavar akkor RivaTunerral tudod szabályozni ahogy szeretnéd...
-
TTomax
félisten
Ezt ne itt igy ebben a topicban... Beszéljétek meg priviben, a sárháboru nem volt itt eddig jellemzö, köszönjük!
-
TTomax
félisten
Szerintem ha valaki most vesz gépet,és processzort akkor azt nem a jelennek hanem a jövőnek teszi.Az,hogy a jelenlegi játékok nagy része még nem profitál a 4magból,azt nem azt jelenti hogy ez a tendencia.Meg lehet nézni az összes most megjelenő játék rendszerkövetelményét,nem egyszer ajánlott a quad hozzá... és ez egyre jobban így lesz.. a GTA4 csak egy példa volt.Ugyanez volt amikor kijött a Colin Dirt, a Racedriver Grid,de még az UT3-is tud profitálni a négy magból,hiszen az UE3 támogatja a négy magot.Most azért ezzel nem azt akarom irni,hogy mindenki szaladjon I7-et venni,vannak olcsóbb megoldások is pl AMD vonalon ami nem biztos,hogy drágább lesz mint egy E8400/P45 combo....
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #16003 üzenetére
Hát a chieftec nem seasonic sem árban sem máshogy... jobb mint az fsp kétségtelen... láttam én már 550-es chifit lefeküdni ott ahol a HX520-am szépen ment...de ez amúgy nem az a topic,ha nem hiszed kérdezd meg a tápos topicban...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15842 üzenetére
Igen nekem is gyanus ez a magas "halálozási" arány... a 4890CF-re evidens hogy rá kell fizetnem,mert nagyon jó áron vettem a GTx280-at 240fontra volt leárazva... ami tetszik 4890 az a HIS féle ami alapból 900-on megy...az én GTX-em mondjuk nem mérvadó mert 4hónapig foldingoltam vele keményen,bár szerintem ezt birnia kellett volna...igaz folyamat 85 fokos volt,és a VRM-ek meg 120-130C fokon izzotak... de ez engem hidegen hagyott azért van a gari... nem cseréltem rajta biost-nem voltmodoltam...használtam mint az állat és nem birta...most éppen a tartalék 9600GSO-m foldingol az nagyságrendekkel csendesebb hüvösebb...csak hát játszani gyenge...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15840 üzenetére
Nekem most jött meg a megerösitö email meghalt a GTX280-am..nagyon agyalok rajta,hogy "társak" legyünk...
Elvileg bármikor mehetnék cserélhetni,de még agyalok.... a GTX295 Vs HD4890CF
Majd egy-két tapasztalatról irhatnál,mert ettöl teszem függövé a döntésem...ugye azt nem is irom mennyire tükön ülök... -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15753 üzenetére
Akkor lehet lesz egy GTX gariban....
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Fel nem foghatom mit nem lehet megérteni azon,hogy a 2D-s feszt nem buzeráljuk,ehhez semmi köze nincs a GPU bizonyos lekapcsolt részeinek.
Ha ez olyan szuperül menne akkor a RivaTunerban lenne egy plussz csuszkád...azt sem értem miért nem lehet felfogni azon,hogy egy VGA tápellátó áramköre a fasorban sincs egy CPU-hoz képest,felépitésben mint működésben...
Továbbá azt sem értem ,hogy mire jó rizikozni egy 2D feszt és órajelet amikor a gyárihoz fogyasztáshoz képest lehet nyerni mondjuk 15-20W-t (szerintem sokat is irtam),viszont ezzel bizonytolanná tehetsz egy olyan müködést amiben a legtöbbet fut... 2D
Azt sajnos nem tudom,hogy neked milyen GTX.ed van mert az adatlapodbol nem derül ki,de az én 280-am 3D-ben 1.18V-t kap amiha jol emlékszem idle 1.03V vagy 1.1V már nem emlékszem... de szembe nem jutna levenni a 2D-s fesaz mondjuk 0.9V,mert szeretném ha nem fagyna le.
A gyártó meg véletlen sem hülye,tudja nagyon jól mit gyárt,és ha lehetne akkor fogyasztást csökkentené ahol bírná,hiszen az egy jó reklám lenne... hogy mégsem tette annak bizonyára okai vannak....most éppen lepillantottam... a hozászolásod második felére...Ha Rivatunerrel állítasz feszt Win alatt az szerinted újraindításkor is érvényes lesz a kártya biosból? ...újabb példa arra, hogy azt sem tudod miről írsz
Ugye azt még észre sem vetted,hogy a feszállitás a Rivában a "Power User" fülön van,ami regbuherával jár és automatikusan indul a winnel???
Ne haragudj tényleg ne irj többet,mert azon nem lehet mit vitatni,hogy 2D-ben nem buzerálunk feszt egy VGA-n... a GT200-ban nagyon jól megy a powerplay user help nélkül is...
-
TTomax
félisten
Légy szíves néhány valami konkrét érvet is akkor leírni, hogy mitől olyan borzasztó veszélyes a feszt levenni ha a gpu lekapcsol bizonyos részeket.
A pl "nem ad képet 2D-ben" az elég jó indok?
Tudom,lehet indítani F8-al ...ettől az meg igaz amit írtam,2D feszt nem ajánlatos buzerálni...
És nem a fele kapcsol le hanem bizonyos részek... ha gondolod linkelhetek szakirodalmat.Azon érdemes elgondolkodni,hogy a gyártó miért nem vette lejjebb a 2D feszt... talán szerinte nem stabil?(#15696) Black-core
létezik olyan router amire csak egy vinyot kell dugni...de egy Asus EEE is megteszi... például... na mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest