- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niro83
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már majdnem egy éve van ilyen cuccom, mennek a játékok királyul, mikor még a régi fajta lejátszó volt a 3D Vision oldalán azok a videók is mentek, bár azokat csak mikor vettem akkor néztem.
YouTube3D hiba: Most viszont szeretném a YouTube3D-t használni, de nem megy. Legújabb Firefox megvan, 285-ös driver frissítés megvan. Játékok mennek, 3D-s próbaképek mennek (ami telepítésnél van, meg a logó). De most nem mennek sem az NVidiás oldalon lévő cuccok, még a kép sem (meg sem jeleníti), sem videó, YouTube3D-s videók sem...
Mit kellene tennem?
Vista 32 bites SP2-es gép. GeForce 8800 GTS. Samsung 3D-s monitor.
Hiába kattintok YouTubnál hogy HTML5-ös nézet, csak váltogatja a videót kettéosztott meg átfedéses módban. A cucc sem kezd el jobban világítani.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest