- iPhone topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért vita, mert mindig elmegy abba az irányba, hogy elkezdjük győzködni a másikat, hogy melyik a jó méret. Engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy ha valaki 7" fölött érzi jól magát, de ne akarja nekem megmagyarázni, hogy az miért jó (én se teszem fordítva).
Viszont tényleg érdemes lenne végiggondolni, hogy mi lenne az autópiacon vagy épp a laptopok között, ha olyan szinten szűk lenne a választási lehetőség, mint mostanában a mobiloknál ..." ... 2,5 éves, nincs rajta kijelzővédő, mégsem karcolódik az üvege."
Fogd meg a söröm!
Pár napon belül 6 éves P10-emen egy pecig (na, jó, ez túlzás, mert a dobozából kivéve volt, de sikítva vettem le a gyárit) se volt fólia, mégsincs rajta karc (a hátulja minimálisan kopott, de ott se sérülés, hanem a használat okán).
Szóval nem lehet, hogy csak meg tanultál rá vigyázni (odafigyelsz mi mellé teszed be a táskába, zsebbe, stb.)? Mert nálam ez vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest