- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért vita, mert mindig elmegy abba az irányba, hogy elkezdjük győzködni a másikat, hogy melyik a jó méret. Engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy ha valaki 7" fölött érzi jól magát, de ne akarja nekem megmagyarázni, hogy az miért jó (én se teszem fordítva).
Viszont tényleg érdemes lenne végiggondolni, hogy mi lenne az autópiacon vagy épp a laptopok között, ha olyan szinten szűk lenne a választási lehetőség, mint mostanában a mobiloknál ..." ... 2,5 éves, nincs rajta kijelzővédő, mégsem karcolódik az üvege."
Fogd meg a söröm!
Pár napon belül 6 éves P10-emen egy pecig (na, jó, ez túlzás, mert a dobozából kivéve volt, de sikítva vettem le a gyárit) se volt fólia, mégsincs rajta karc (a hátulja minimálisan kopott, de ott se sérülés, hanem a használat okán).
Szóval nem lehet, hogy csak meg tanultál rá vigyázni (odafigyelsz mi mellé teszed be a táskába, zsebbe, stb.)? Mert nálam ez vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest