- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LrY
csendes tag
megmondom öszintén a többi game amit mondál , engem hidegen hagy.Nekem egyedül a source kell h menjen a többi nem számít ;)
amugy a pro street szerény véleményem szerint az egyik legsz@rabb nfs amit készítettek, mint grafikai optimalizálás terén,mint játék élményben.;)
ui.:
a poén h az én rendes gépemen is akadt ez a ... , akkor naná h fog akadni azonis, dehát nemérdekel , azzal ugyse jáccok
meg amugy fősulira kell,csak a source menjen
-
LrY
csendes tag
lehet h igazad van..viszont én ugy hallottam h ilyen vassal ez nem egy rossz kártya. Kétlem h nem menne el medium grafon 60-70 fps-el a source,mivel nem integrált kártya és ramom is lesz böven ( a nem integráltat ugy értem h nem a géptöl veszi el a memót)
Nemhinném h probléma lessz, de csütörtökön le tesztelem és kiváncsi leszek h neked lesz-e igazad
-
LrY
csendes tag
konkrétan nem crysis-re gondoltam, nekem elég ha elfut a hl2 rajta, vagy a counter-strike source. ha több pontot produkál 3d markban, mint az asztali gépembe az egész, akkor azért az jelenthet vmit. Nemmondom h 150 fps-el menjen a source, de a 60 stabil legyen meg jó grafikán.
-
LrY
csendes tag
sziasztok. Srácok , mi a véleményetek a 8400 -as kártyárol.A notebook-ba amit veszek (nevezetesen : MSI Ex600-278) ilyen kártya van. Érdekelne hogy 2 gb rammal, egy T5450-es core2 duo-val 320 gb HDD-vel milyen teljesítményt nyujt. Akinek van tapasztalata, legyenszíves ossza meg velem.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest