- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
(Darkwood) #533 üzenetére
Én annak is örülök majd, hogy egyáltalán megy majd egy ilyen árkategóriájú laptopon.
Végre kezdenek felzárkózni a notik ár és teljesítmény szinten az asztali gépekhez. -
vendingo
veterán
válasz
(Darkwood) #530 üzenetére
Az eladó szerint a crysis fut rajta szépen úgy, hogy majdnem minden high-ra van álítva. Nem tudom, hogy mennyire hihető, mivel láttam a laptopról videót a jutyubon, és ott a cod5 minden high-on 25 fps-t produkált. A chrysis-el sajnos nincs személyes tapasztalatom, hogy milyen a grafikája, mert sajna azt nem adták ki xboxra.
Van a neten videó, hogy a crysis megy rajta, csak elég silány kamerás felvétel, és nem adja vissza rendesen a dolgokat.
Azért köszi a választ. -
vendingo
veterán
válasz
(Darkwood) #530 üzenetére
Az eladó szerint a crysis fut rajta szépen úgy, hogy majdnem minden high-ra van álítva. Nem tudom, hogy mennyire hihető, mivel láttam a laptopról videót a jutyubon, és ott a cod5 minden high-on 25 fps-t produkált. A chrysis-el sajnos nincs személyes tapasztalatom, hogy milyen a grafikája, mert sajna azt nem adták ki xboxra.
Van a neten videó, hogy a crysis megy rajta, csak elég silány kamerás felvétel, és nem adja vissza rendesen a dolgokat.
Azért köszi a választ. -
Corsa02
őstag
válasz
(Darkwood) #527 üzenetére
Így van. Én is erre próbáltam célozni neki!
-
etoc
csendes tag
válasz
(Darkwood) #524 üzenetére
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, egy laptopot keresek, amire ráférne és jó minőségben menne a sims2 a kiegészítőivel. Összevetve egy ien laptopnak kéne lennie
processzor: 1,3 GHz
RAM: 512 MB
Windows XP/ME/98/2000
T&L-videokártya, ATI-Readon 8500tól, All in Wonder, NVidia Quadro, GeForce 2tőlkételkedem, hogy ien laptop van a világon, de mégiscsak jó volna a véleményetek, főleg, hogy azt hallottam, hogy a sims könnyen tönkrevág mindent, bár én ezt nem tapasztaltam, amióta 4 éve játszom vele, de talán 4 év még nem is annyi idő,hogy elkezdjen rombolni.
na puszi nektek
-
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood) #510 üzenetére
ááá nemakarok én játszani , mármint crysis meg ilyesmiken
csak fifa meg ut2k4más engem nagyon nemérdekel , fontosabb a mobilitás 13,3" még jó , volt 15 ös msi notim az már tényleg asztali noti .
maccal viszont kompromiszumokat kell kötni a winben való használathoz .
meg csak dekoderrel van rajta svideo , alapból szinte semmi az usb lan és hangon kívűl . -
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood) #508 üzenetére
kicsit eltértünk a témától
első notinak hp-t akartam de a hp szubnoti nagyon drága volt ( 400 tól ... ) és nemtudott többet mint az msi pr200 as amit vettem , megvoltam vele elégedve csak a vga volt benne a fekete láncszem . Legalább volt rajta hdmi és lazán vitte a hd filmeket . következő is msi volt és a mostani is .
Macbook nak hol a legközelebbi szervíze ?
azok azért megbízható gépek nem ?
meg hát azokban már 9400 as geforce van ami valamivel azért jobb mint a 3450 -
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood) #506 üzenetére
én optimista vagyok , még soha semmi cuccom nemromlott el ( kop kop ) laptopot se hordom minden nap és akkor is ovatosan
-
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood) #503 üzenetére
hát jah ez is igaz
én optimista vagyok , asusom még nemvolt edig
3 msi viszont már igen , és jó gépek az msi-k
ha bolti garis akkor megoldják a szervizt asusnál nem ?üdv
r -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
(Darkwood) #473 üzenetére
Jó, nem minden, pl GTA4 nem megy rajta csak épphogy de nekem bőven kielégíti az elvárásaimat...
Üdv -
Matthewsz
aktív tag
válasz
(Darkwood) #462 üzenetére
nemértek hozzá hol kéne azt néznem, meg most nincs fenn azóta formáztam
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
(Darkwood) #460 üzenetére
1024x768, nagyobbat meg nemtom mérnem enged...
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #441 üzenetére
A 3d mark03 : 3719 pontot adott!
Everest---> Megjelenítés----->GPU-ba nem lép be.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #432 üzenetére
Szia!
Az EVEREST-el amire rájöttem azok ezek:
- Ati Mobility Readon HD 3470 ; VRAM 512 MB
- Memória mérete 1024 MB
- Memória típusa HyperMemory
- Mag órajel MHz-ben 500 MHz
- Memória órajel MHz-ben 500 MHz
- Mező Érték
DAC típusa Internal DAC(400MHz)Én többre nem jöttem rá.
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
-
KisApám
addikt
válasz
(Darkwood) #434 üzenetére
Most nincs fent egyik sem.
Majd felrakok valami hasonlo gamet, ha nincs meg otton és adom a választ.Most a Rainbow Six Vegas 2 van fent, majd fel kell telepítenem a fraps progit és utána tudok mondani valamit.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #430 üzenetére
Nem nem probáltam még de kifogom...
ÁÁÁÁ de ne már! Ettől a kijelntéstől féltem, hogy lehet nem bírja.
512 megás ati, miért ne bírná
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #425 üzenetére
File Size 164.85 (MBytes) 2008/08/05 update
Version V8.479Ez a vga driver....
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #423 üzenetére
Igazából nem! Vistás driver van hozzá, ezért kellett neten keresni hozzá.
Nem értek annyira hozzá de szerintem ez a driver száma:
ATI megjelenés vezérlő Driver 8.479-080422a-063915c "
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #418 üzenetére
Nos az adatok a következők:
Fullon, 1280x600-on: 6-18 az fps. Lassú nagyon de nem akad.
800x600-on, minimumon: 7-28, lassú de nem akad.
Jaa és ezt mind a " Fraps " progival
Nem értem miért.
-
insyde01
csendes tag
válasz
(Darkwood) #420 üzenetére
Köszi a választ
, nekem is az fexik a legjobban.... rem megy még 1 kicsit lejebb az ára :S
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #416 üzenetére
Ugyanúgy mint a vistán
Nem értem miért...
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #414 üzenetére
Igen annyi a ram benne. Rajta van már az xp is, most rakom fel a cod 5-öt és nézem hogy megy-e.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #412 üzenetére
uh hát akkor nem lakunk messze egymástól.
A témánál maradva: Vistával, gyári driverekkel próbáltam. Beállította a cod a magának leg optimálisabb beállításokat és nem akadt hanem lassú volt nagyon a game... mint egy lasított felvétel. Persze ha mindent levettem a legalacsonyabb felbontásra akkor ment jól.
Most rakok fel rá xp-t azon kipróbálom, hogy milyen lesz.Még annyi, hogy a gépbe a vga az 512-es nem 256-os.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #409 üzenetére
Igen az vagyok...
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood) #407 üzenetére
Igen annyiért vettem. Sajnos vidéki vagyok és nem tudok bármikor eljutni Pestre vagy máshova, főleg ha garanciás problémái lennének.
-
vati182
aktív tag
válasz
(Darkwood) #397 üzenetére
ASUS M51TA vagy pedig ezt ASUS X57VN és én mindig szeretném feltenni a legujjabbb drivereket normálisan és ha nem lessz giond akkor anna az illetőnek akinek az a gyenge 8400 van benn akor neki mért gond?
-
vati182
aktív tag
válasz
(Darkwood) #395 üzenetére
Ez msot kérdés volt ottt az elején az mért akakrt lenni mert akkor ne mtudom h müködött e ugy ahogy modtad én egyszerüen érdeklödtem ezzel kapcsolatban mert msot ati vgas laptopom van de lehet ha eladom ha sikerül akkor nvidiás lenne és ugyebár az atival is szenvedtem annyit mint a bün mire sikerült rájönni h is kell driverrt felrakni rá... csupán ezért kérdeztem
-
vati182
aktív tag
válasz
(Darkwood) #393 üzenetére
Hello az ati nál van mobility modder az nvidiának nicnsen ilyenje mert ott ayni h az asztali géphez felszeded a drivert modderrel moddolod és utána fel lehet telepíteni simán és jól müxik
-
Danike
csendes tag
válasz
(Darkwood) #391 üzenetére
Nem mukodik, nem talalkok drivert hozza.Mindenre azt irja hogy ehez a hardvarehez nem megfelelo az illesztoprogram.Kiprobaltam 4 fajta drivert.nem ertem...
-
Danike
csendes tag
válasz
(Darkwood) #389 üzenetére
Nem talaltam sehol hozza friss drivert.Amit leszedtem annak a telpitoje mind azt irja hogy nem talalt a driverhez megfelelo hardwaret a telepito igy kilep
8400m Gs -hez melyik a megfelelo driver? vagy szedjem le a regit elosszor, vagy hogy kene? Ennek a kartyanak a wowot azert birnia kene ,nem? -
válasz
(Darkwood) #385 üzenetére
Köszi a választ!
Hasonló kategóriás gépet használsZ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Chrome
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest