- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
azóta több forumon is jártam, sőt bontokat kérdeztem, még ausztiaiakat is. Mindenhol azt kaptam meg hogy a slot in dvdzés még nem igazán érett be, kevés a gyártó aki ilyent csinál (én csak a panasonicról tudok), talán csak az acer, és egy 2 toshiba gépbe kerül ilyen...
tehát ez a jövő zenéje (nekem ez se baj, mire nekem saját laptopom lesz...). Az is nagy baj modding témában hogy porvédelme szinte nulla egy slot in drivenak, és nem is illik minden gépházba gond nélkül. Gericomokba pl szépen belemegy, Phantom és Hammer szériákba (ausztriai szerviz tapasztalatai), de volt olyan ibm amiben nem cska az volt a gond hogy nem olyan fekete a fekete előlap mint a gép háza (ugye ez a true black és a dark grey közti különbség), és szinte világitott
.
A slim meghajto amugy elméletileg szabvány, de egy clevo házba ( a szervizes sajátja volt ez) belesüppedt kb 3 milit, érdekes látvány volt. De minden géppel mennek hiba nélkül a driveok.
egy dell forumon megemlitette egy fejlesztő is hogy a slot innel az a gond hogy nem zárt
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.
Müködés közben pedig mint tudjuk a slot in előnye hogy a szél amit a forgatás kelt kifelé tolja a levegőt, ezért kellemesen pormentesiti magát. Ezt még valahol olvastam
.
feladásról szó sincs, inkább összeszedem az egész forumot egy összefoglalásba (igen unatkozom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Dell Inspiron N5010 i5 M520/4 GB RAM/Radeon HD5650/128 GB SSD laptop
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó HP Zbook 15 G6 FHD IPS touch i7-9850h Quadro T2000 32gb DDR4 512GB NVMe 6 hó gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.