Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Myers

senior tag

válasz xedos #2226 üzenetére

xedos, xcbiker:
    Úgy néz ki, hogy egy külső 3,5"-os rack lesz, + van egy épp eladásra szánt 400-as winyóm.

Mennyire fontos egy laptopban a dual channel? 1,5GHz-es C2D proci van benne.

• Myers

senior tag

Egy ismerősömnek kezd elfogyni a hely a laptopján, ezért gondolkodni kezdtem, hogy hogyan lehetne bővíteni.
    Most egy 120-as van a gépében.

1. Nagyobb belső vinyót venni: ezt kizártam, mivel nekem kéne lebonyolítani az egész műveletet, és nem áll szándékomban 2,5-ös vinyókkal szenvedni, meg kiszedegetni a laptopból. Ráadásul egy 250-es vinyóval sem lenne annyira előrébb.

2. Venni egy külső 2,5"-os usb2-es vinyót. Egy 500-as WD Mybook 23k, ami nem olyan rossz.
    A kérdésem az, hogy ezeknek kell külső áramforrás?

3. Venni egy külső usb2-es 3,5"-os racket, és belerakni egy normál desktop 3,5"-os vinyót. Szerintem ez a kombináció a legolcsóbb. Mondjuk egy 500-as vinyó és a rack meglenne 20k-ból.
    Gondolom, hogy ennek már kell külső áramforrás. Nem is lenne nagy baj, mert kevésbé számít a mobilitás.

Szerintetek?

--------------------------
    Ja és ramot is szeretne bővíteni. Most 2*512 van benne, ami nagyon kevés a vistahoz. Sajnos csak 2 slot van benne. Ezért arra gondoltam, hogy beleraknánk az egyik 512-es helyére egy 2 gigásat. Ez így jó lenne? DDR2-667-es kell bele.
    Vagy mindkét 512-eset dobjuk ki belőle, és bele 2*1-et? Vagy 2+1-et?

A vistanak mennyire számít, hogy 2 vagy 3GB van benne?

Új hozzászólás Aktív témák