- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Egy ismerősömnek kezd elfogyni a hely a laptopján, ezért gondolkodni kezdtem, hogy hogyan lehetne bővíteni.
Most egy 120-as van a gépében.1. Nagyobb belső vinyót venni: ezt kizártam, mivel nekem kéne lebonyolítani az egész műveletet, és nem áll szándékomban 2,5-ös vinyókkal szenvedni, meg kiszedegetni a laptopból. Ráadásul egy 250-es vinyóval sem lenne annyira előrébb.
2. Venni egy külső 2,5"-os usb2-es vinyót. Egy 500-as WD Mybook 23k, ami nem olyan rossz.
A kérdésem az, hogy ezeknek kell külső áramforrás?3. Venni egy külső usb2-es 3,5"-os racket, és belerakni egy normál desktop 3,5"-os vinyót. Szerintem ez a kombináció a legolcsóbb. Mondjuk egy 500-as vinyó és a rack meglenne 20k-ból.
Gondolom, hogy ennek már kell külső áramforrás. Nem is lenne nagy baj, mert kevésbé számít a mobilitás.Szerintetek?
--------------------------
Ja és ramot is szeretne bővíteni. Most 2*512 van benne, ami nagyon kevés a vistahoz. Sajnos csak 2 slot van benne. Ezért arra gondoltam, hogy beleraknánk az egyik 512-es helyére egy 2 gigásat. Ez így jó lenne? DDR2-667-es kell bele.
Vagy mindkét 512-eset dobjuk ki belőle, és bele 2*1-et? Vagy 2+1-et?A vistanak mennyire számít, hogy 2 vagy 3GB van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged