- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs76
tag
válasz
Pyttawrx #15225 üzenetére
Gyári aksinak már húzós az ára, annyit nekem nem ér meg. A második link viszont szintén 14.8voltosak, amiket én is találtam. Na mindegy, a lényeg, hogy megrendeltem egy 14,8 volosat. Azt mondta a faszi, hogy kárt nem fog tenni a gépben, max annyi, hogy nem ismeri fel, vagy nem veszi fel a töltést. Azt mondta, próbáljam meg, ha nem jó vissza lehet küldeni, visszafizetik a pénzt. Majd meglátjuk, kiváncsi leszek...
-
bekecs76
tag
válasz
ricsi99 #15219 üzenetére
Nem 10.5V írtam, hanem 10.85V. De amúgy, most megnéztem nagyítóval, 10.95V. Na a lényeg, hogy köszi a linket, ez szerintem jó is lenne, de nem igazán szeretek ilyen semmilyen weboldalról rendelni. Nem is magyarok, ha jól látom. Talán nincs is magyar ügyfélszolgálat, akivel, lehetne beszélni. Mást nem igazán találtam én sem. Úgyhogy nem tudom mit rendeljek...
-
bekecs76
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopba venni akku-t. Ez lenne a tipusa: HSTNN-LB7V, fesz.10.85V. Keresgélek a neten, és találok is egy csomó ilyen tipust, de a problémám az, hogy 14,8V-osak vannak csak. Nekem az eredeti pedig 10.85V. Amúgy fénykép alapján, formailag teljesen ugyanaz. Amúgy a laptop 3éves, tehát nem egy őskövület (HP 250 G6)
Meg merjem venni az aksit? Az probléma, hogy ha 10.85V helyett 14.8V???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell WD19S / 180W adapter
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest