- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5755G notebookom i5-2430M processzorral, ezt ki szeretném cserélni egy i7-2670M-re, viszont nem tudom, hogy cserélhető-e mert az intel oldalán az i7-esre ezt írják:
Az i5-re meg ezt:
Tehát nem egyezőek, mégis árulták mindkét processzorral ezt a típust és a service manual FRU-jában is megtalálók a procik. + csak egy féle alaplappal árulták. Ezért nem értem, hogy lehet ez. Valaki aki tudja, világítsa meg ezt a nekem paradoxnak tűnő dolgot.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy a pentium dual core-os procimat (B970) ki lehet-e cserélni első genenerációs i5-ös procira (pl. i5-560)? Ebbe a gépbe: Lenovo G580GH Kösz előre is.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Thunderzolee #6926 üzenetére
Azért cserélném le mert, olcsón tudok venni egy ilyet bele és nem is baj, hogy játékokba nem számít sokat, de maga a rendszeren azért szerintem meglehetne érezni. egy 128-as ssd-t már vettem bele, és így lenne egy nagyon fürge kis gépem. Ez az elképzelés.
Amúgy arra gondoltam hogy mivel ennek az alapórajele kissebb mint a mostani procimnak, lehet hogy kevesebbet is fogyaszt és így tovább is bírja az aksi, ha nincs leterhelve (átlagos használat mellett) vagy rosszul gondolom? Mert utazás közbe csak tanulni (olvasni) szoktam rajta vagy filmet nézni.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Sony Vaio EB2M1E típusú laptopom és ki szeretném cserélni a prociját (i3-350M) egy i7-720QM-re. Azt szeretném megtudni, hogy a +10W-os TDP fogyasztást elbírná-e. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged