- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5755G notebookom i5-2430M processzorral, ezt ki szeretném cserélni egy i7-2670M-re, viszont nem tudom, hogy cserélhető-e mert az intel oldalán az i7-esre ezt írják:
Az i5-re meg ezt:
Tehát nem egyezőek, mégis árulták mindkét processzorral ezt a típust és a service manual FRU-jában is megtalálók a procik. + csak egy féle alaplappal árulták. Ezért nem értem, hogy lehet ez. Valaki aki tudja, világítsa meg ezt a nekem paradoxnak tűnő dolgot.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy a pentium dual core-os procimat (B970) ki lehet-e cserélni első genenerációs i5-ös procira (pl. i5-560)? Ebbe a gépbe: Lenovo G580GH Kösz előre is.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Thunderzolee #6926 üzenetére
Azért cserélném le mert, olcsón tudok venni egy ilyet bele és nem is baj, hogy játékokba nem számít sokat, de maga a rendszeren azért szerintem meglehetne érezni. egy 128-as ssd-t már vettem bele, és így lenne egy nagyon fürge kis gépem. Ez az elképzelés.
Amúgy arra gondoltam hogy mivel ennek az alapórajele kissebb mint a mostani procimnak, lehet hogy kevesebbet is fogyaszt és így tovább is bírja az aksi, ha nincs leterhelve (átlagos használat mellett) vagy rosszul gondolom? Mert utazás közbe csak tanulni (olvasni) szoktam rajta vagy filmet nézni.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Sony Vaio EB2M1E típusú laptopom és ki szeretném cserélni a prociját (i3-350M) egy i7-720QM-re. Azt szeretném megtudni, hogy a +10W-os TDP fogyasztást elbírná-e. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- OLED monitor topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- VR topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest