Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5755G notebookom i5-2430M processzorral, ezt ki szeretném cserélni egy i7-2670M-re, viszont nem tudom, hogy cserélhető-e mert az intel oldalán az i7-esre ezt írják:

Az i5-re meg ezt:

Tehát nem egyezőek, mégis árulták mindkét processzorral ezt a típust és a service manual FRU-jában is megtalálók a procik. + csak egy féle alaplappal árulták. Ezért nem értem, hogy lehet ez. Valaki aki tudja, világítsa meg ezt a nekem paradoxnak tűnő dolgot.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy a pentium dual core-os procimat (B970) ki lehet-e cserélni első genenerációs i5-ös procira (pl. i5-560)? Ebbe a gépbe: Lenovo G580GH Kösz előre is.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azért cserélném le mert, olcsón tudok venni egy ilyet bele és nem is baj, hogy játékokba nem számít sokat, de maga a rendszeren azért szerintem meglehetne érezni. egy 128-as ssd-t már vettem bele, és így lenne egy nagyon fürge kis gépem. Ez az elképzelés.

Amúgy arra gondoltam hogy mivel ennek az alapórajele kissebb mint a mostani procimnak, lehet hogy kevesebbet is fogyaszt és így tovább is bírja az aksi, ha nincs leterhelve (átlagos használat mellett) vagy rosszul gondolom? Mert utazás közbe csak tanulni (olvasni) szoktam rajta vagy filmet nézni.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Sony Vaio EB2M1E típusú laptopom és ki szeretném cserélni a prociját (i3-350M) egy i7-720QM-re. Azt szeretném megtudni, hogy a +10W-os TDP fogyasztást elbírná-e. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- Hardcore café
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx