- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
ricsi99 #15759 üzenetére
Nem lehet. Még előtte letöltöttem a "pc health check-et" (aminek letöltése és telepítése 5-6 percet vett igénybe, annyira volt lassú a gép, néztem egy crystaldiskmark-ot is, 15mb/s olvasási sebességet írt) és meglepődtem, mert TPM az van, de az i3-7020U nem támogatott.
Igazából mindegy a rendszer, mint mondtam a nagyapám gépe és csak Chrome, meg VLC van rajta használva. Akkor kapott hülyét a nagyapám, mikor jött egy windows update (mondjuk havonta van egy nagyobb) és kb. 2 órába telt míg kész lett. Most már 2 perc lesz.
Komolyan így elb***ni egy gépet egy hülye HDD miatt. -
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
Elhatároztam, hogy végre szétbontom nagyapám kb. 2 éves HP 250 G7-ét (i3 7020U-val), mert embertelenül lassú.
Vennék bele egy SSD-t, úgy látom M.2 PCIe-os kell bele.
Viszont a RAM-ot is cserélném, de ezzel gondba vagyok.
Van benne 4 GB, vennék helyére egy 8 GB-st (nem tudom mi a max., amit bír, a proci 32-ig támogatja), viszont DDD4-2133Mhz kell bele, de ilyen már nem sok van, leginkább 2400Mhz van. Jó lesz az? Majd lejjebb veszi, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest