Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm az információkat!
A szétszedés, takarítás újrapasztázás evidens, az mindenképpen meglesz, csak arra gondoltam, ha már szétszedem fejlesztek is rajta valami. De ahogy nézem csak a ZM-80 vagy afölötti procival lenne előrelépés, amiért pedig használtan is relatíve sokat kérnek, ennyit nem kívánok rászánni a gépre. Szóval marad a szétszedés tisztítás és tesztelés, hogy segített-e.
Egyébkén procihűtő ventillátort lehet-e érdemes-e notin cserélni? -
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Az ügyben írok, hogy van egy "öregecske" Asus F50Z notim, ami megérett egy felújításra. Egy alapos tisztítás és utána egy újrapasztázás vár rá, mert már igencsak hajlamos a túlmelegedésre.
Jelenleg egy AMD Athlon 64 X2 QL-62-es van benne (S1g2 foglalat). Arra gondoltam hogy tennék bele egy alacsonyabb TDP-s procit. A gyártó oldalán találtam hogy belemegy az RM-70-es proci. A két processzor között 4W TDP különbség van. Azt szeretném kérdezni, hogy ez szignifikáns különbséget jelent-e a melegedésben vagy nem mert ennek függvényében cserélném le. Vagy esetleg inkább egy másik processzort javasolnátok bele? (ZM-80-as amire gondoltam még) A kérdés még annyi hogy teljesítményben ezek mennyivel lennének jobbak? (tesztek alapján nagy eltérést nem találtam)
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx