- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
Mikor játszom, eléggé érezhető. Nem azt állítom hogy forró, de ha az irány gombokat nyomogatom (w,a,d) nem szívesen tartom ott az ujjam huzamosabb ideig.E közben persze maxon pörög az alátét is. Tudom hogy nem játékra van kitalálva a cucc, emiatt már nem is merek huzamosabb ideig szórakozni vele. Régebben egy játéknál (maffia 2) úgy felhevült hogy ki is kapcsolt. Na akkor ijedtem meg igazán. Lehet spórolgatás lesz a vége, és inkább veszek idővel egy konzolt.....
-
mellov
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Sejtettem, hogy valami hasonló választ kapok. Őszintén szólva az újabb kiadású játékok miatt fordult meg a fejemben a proci csere. Panaszom a laptopra nem lehet, eddig minden mi érdekelt játszható volt, bizonyos kompromisszumok mellett. Új gépre sajnos pénzem nincs, konzolra szintén, ezért is fordult meg a fejemben az ötlet. Azt hittem viszonylag olcsón megúszhatom... A hűtés problémájára van esetleg bármi ötleted? Még régebben vettem hozzá laptop alátétet. Rendesen adagolja neki a levegőt, de még így sem az igazi....
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Nemi gazán vagyok jártas a témában, remélem ti tudok segíteni. Van egy Acer Aspire 5738zg laptopom, pentium dual-core t4400 procival. Arra szeretnék választ kapni hogy van e mód annek cseréjére, valami komolyabbra, és árban mennyire érné ez meg nekem körülbelül.Memóriabővítés is szóva jöhetne. Úgy hallottam eléggé kényes dologról lenne szó. Előre is elnézést ha már előttem feltették ezt a kérdést...
Még csak annyit, hogy van e mód valamiféle hűtés tuningnak? Úgy veszem észre egyre jobban melegszik a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest