- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajati
aktív tag
válasz
king.mp #11614 üzenetére
Köszönöm!
Viszont az nem probléma hogy hogy a 6205 az n-es, a routerem viszont ac sugározza az 5ghz, így is rá tudok csatlakozni az 5ghz hálózatra? mivel fontos hogy ne 2,4 ghz csatlakozzak rá mert rengeteg wifi hálózat van a társasházban és nagyon nagy az interferencia.
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy hp g6-1104sh noti, a wifi kártya megadta magát, ki szeretném cserélni, viszont itthon 5ghz router van, így gondoltam ennek megfelelően veszek mini pci-e kártyát, ki is néztem egy Intel® Dual Band Wireless-AC 7260. Az infóban, ha jól értelmezem akkor csak 4. gen intelekkel kombinálható (vagy mégsem?). Akkor verjem ki a fejemből hogy ez az én laptopban lévő 2. gen. i3-al működni fog? Ha igen esetleg tudnátok ajánlani egy másik 5ghz wifi kártyát ami jó lenne bele?
Köszönöm előre is!
Üdv t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest