- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajati
aktív tag
válasz
king.mp #11614 üzenetére
Köszönöm!
Viszont az nem probléma hogy hogy a 6205 az n-es, a routerem viszont ac sugározza az 5ghz, így is rá tudok csatlakozni az 5ghz hálózatra? mivel fontos hogy ne 2,4 ghz csatlakozzak rá mert rengeteg wifi hálózat van a társasházban és nagyon nagy az interferencia.
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy hp g6-1104sh noti, a wifi kártya megadta magát, ki szeretném cserélni, viszont itthon 5ghz router van, így gondoltam ennek megfelelően veszek mini pci-e kártyát, ki is néztem egy Intel® Dual Band Wireless-AC 7260. Az infóban, ha jól értelmezem akkor csak 4. gen intelekkel kombinálható (vagy mégsem?). Akkor verjem ki a fejemből hogy ez az én laptopban lévő 2. gen. i3-al működni fog? Ha igen esetleg tudnátok ajánlani egy másik 5ghz wifi kártyát ami jó lenne bele?
Köszönöm előre is!
Üdv t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest