Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
ricsi99
üzenetére
Szétszedtem és összeraktam újra. Most épp úgy tűnik hogy működik.
Más:
A ventik kimenete és a ház valamilyen jó erős textilszerű ragasztószalaggal volt összerögzítve (fél-egy milliméter hézag van köztük). Gondolom, hogy egyrészt stabilitási másrészt légáramlási okokból. Egyelőre szigetelőszalaggal helyettesítettem, de preferálnám a "hivatalos" megoldást. Vajon milyen ragasztószalagot kell keresnem? Ilyen hőálló szalagot, vagy ilyen textil szalagot, vagy valami mást? Az eredeti jó erős volt, és textil jellegű. -
Ixion77
addikt
Lenovo 920 laptopban ventilátort cseréltem. Ehhez sajnos ki kellett szedni a teljes alaplapot, ergo kihúzgálni az összes szalagcsatlakozót.
Összeszerelés után az a tapasztalat, hogy a laptop látja az akkumulátort, tölti is, százalékot is mond rá, viszont amint megszűnik a kábeles tápkapcsolat kikapcsol, mintha nem lenne benne akku.
Van valakinek tippje hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx