- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
ricsi99 #15947 üzenetére
Szétszedtem és összeraktam újra. Most épp úgy tűnik hogy működik.
Más:
A ventik kimenete és a ház valamilyen jó erős textilszerű ragasztószalaggal volt összerögzítve (fél-egy milliméter hézag van köztük). Gondolom, hogy egyrészt stabilitási másrészt légáramlási okokból. Egyelőre szigetelőszalaggal helyettesítettem, de preferálnám a "hivatalos" megoldást. Vajon milyen ragasztószalagot kell keresnem? Ilyen hőálló szalagot, vagy ilyen textil szalagot, vagy valami mást? Az eredeti jó erős volt, és textil jellegű. -
Ixion77
addikt
Lenovo 920 laptopban ventilátort cseréltem. Ehhez sajnos ki kellett szedni a teljes alaplapot, ergo kihúzgálni az összes szalagcsatlakozót.
Összeszerelés után az a tapasztalat, hogy a laptop látja az akkumulátort, tölti is, százalékot is mond rá, viszont amint megszűnik a kábeles tápkapcsolat kikapcsol, mintha nem lenne benne akku.
Van valakinek tippje hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged