- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Köszi a segítséget, ezek alapján fogok eljárni
-
spanyoll
addikt
Üdv Urak!
A laptopom szegényes eladási ára miatt inkább megtartom végül, és elkezdtem gondolkozni, hogy mégis hogyan tehetném élhetőbbé...
A drága amiről beszélünk egy 2 éves Acer Aspire 5742G, a felújítás pedig vagy abból állna, hogy kapna a 250 mini vinyója mellé (ha megoldható akkor mellé) egy SSD-t (nem a leggyorsabb, igazából egy 64gigás elég is lenne szerintem...rendszernek meg néha 10 giga képnek max, esetleg egy játéknak ha nagyon úgy van). A másik ötletem az az lenne, hogy kikukázom a 2x2 ramot és minimum 2x4-re de inkább 2x8-ra cserélném (azokból sem kell a leggyorsabb, valami kis csüsszögő elég lenne, csak sok legyen), vagy harmadikként (mivel fotós utómunka miatt dolgozom Lightroommal, PS-el néha) ezért HA lehet cserélni akkor a videókártyát valami értelmesebbre.
Mit javasoltok, melyik lenne a legegyszerűbb megoldás, meg a legköltséghatékonyabb?
Egyszerűségre a RAM az evidens számomra, de az sokat nem dobna a gépen, a videókártya ha cserélhető akkor a hűtés a gyenge pontja a történetnek, maradna az SSD, de akkor meg mivel tudtommal nincs hely még egy vinyónak, akkor költhetnék valamilyen RACK-re amivel az ODD helyére rakhatnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest