- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willowfield
csendes tag
Sacc per kábé mennyibe fájna ez nekem? Alaplap csere vagy javítható szerinted? monnyuk ez hülye kérdés amíg nem látod a gépet...Jah és egy billentyűzetcsere megoldható lenne?
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy Acer Aspire 5737z laptopom és meghalt benne az alaplap! Sajna már egyszer belenyúltam és ugrott a garancia. Nem tudjátok véletlenül hogy honnan szerezhetnék egy lapot bele? Mondjuk nem lehet olyan nagy baja mert egy másik ilyen gépben feltöltöttem az aksit és úgy működik, tuti hogy nem a töltő a hibás mert kipróbáltam másik géppel. Szerintetek javítható az alaplap, vagy felejtsem el a gépet? Válaszotokat előre is köszi!
-
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy Acer Aspire 5737Z laptopban milyen proci lenne a legnagyobb amire kicserélhetném a jelenlegi Pentium DualCore T3400-ast? És kb mennyibe kerülne? Amikor vettem lehetett volna Core2Duo-t kérni csak még nem álltam úgy anyagilag most meg valószínű 2xannyiba fog fájni:-) A válaszokat előre is köszönöm! Üdv Willowfield
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest