- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Helo
Használt laptopok között nézelődöm, és az általam kinézett árkategóriában főleg T-s processzorok vannak, aminek a TDP-je 35W. Ha nekem nem kell akkora teljesítmény, de a hosszabb aksis idő kellene, akkor érdemes lecseréljem P-s processzorra? Amit kinéztem, az egyik egy T8100-as (Penryn) Lenovo R61, azt lehetne e valami P jelűre (az alacsonyabb fogyasztásúakra bár boltot nem találtam, de érzésem szerint már túl drágák lennének) illetve egy Dell XPS M1330 amiben T7xx (Merom) proci van, azt tudom kisebbre cserélni? A különböző gyártástechnológiák (65 és 45 nm) miatt gondolom a Merom helyére nem tehetek Penryn-t, de ha tévednék, annak örülnék
. Keresgéltem, de nem nagyon találtam google-ben boltot, ahol ilyent kaphatnék, ezért az árakat sem tudom egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged