- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laptop apu #8657 üzenetére
Ja, néztem én is, h ezzel forgalmazták egy giga rammal.. ez a konfig tipikus példája a Vistát övező botrányoknak.
Akartam még mondani, h feladatkezelőt nézd meg, mennyi ramot használsz mikor nyitva vannak az alkalmazásaid.
De valószínűleg pont betelik az 1GB.
Azért azt nem mondanám, h 2GB ramtól minden gondod megoldódik, a gép lassú fog maradni, de a várakozások/memóriahiány miatti fagyások eztán majd megszűnnek.Egy SSD gyorsítana, de mondjuk erre a gépre nem költenék nagyobb összeget.
-
válasz
laptop apu #8650 üzenetére
Tegyél fel egy CPU-Z-t, azzal ki lehet olvasni a gép chipsetét.
Vista van rajt, vagy XP?
Mondjuk a 2GB ram mindkettőnek elkel.A benne levő processzor T2080?
Hát az tényleg nem egy erőmű. Nem csodálom, h a boltban megpróbáltak rábeszélni egy jobb gépre.Tegyél rá TinyXP-t, (esetleg TinyWin7-et), az kevesebb erőforrást igényel, ilyen gyenge gépeken jobban megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest