- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kéne tudni a pontos chipseted.
Mivel nézted meg?
Manufacturer: Gateway
Model:ML3108q
Chipset: Nvidia GeForce Go 6100 Rev:A2
SouthBridge: Nvidia nforce 410/430 MCP Rev:A3Ez alapján nem tudtam elönteni, h 410 vagy 430.
Illetve kéne tudni a prociról it többet.
CPU-Z-vel olvasd ki az adatokat, az többmindent leír.Az az igazság, h ilyen Sempron, meg Celeronos gépeket nem nagyon érdemes megvenni, akármilyen olcsón árulják őket, mert annyira lassúk, h szinte semmire nem használható a noti miatta; és ugyan elég sokféle proci beszerezhető a különféle chipsetekhez, de nem árt előtte utánanézni, h egyáltalán bővíthető-e.
Mittudom-én, egy Intel 915-ös chipsetbe bármilyen Pentium M-es proci beletehető. A nagyobb órajelű példányok ugyan ritkábban kaphatók, de beszerezhetők, és azokkal a gépekkel egész jól lehet netezni, filmeket nézni, (megfelelő VGA párosításával akár még játszani is lehet).
De egy ilyen Gateway.. hát... sok jót nem ígérhetek. -
A 430-as chipset támogat 2magos procikat is.
De a Tiédben valószínűleg 410-es van, ez nem támogat ilyen újabb procikat.
...cserélt már egy ilyen procit laptopban de nem ebben a fajtában, Belerakott egy AMD Athlon 64 x2 TK-53-as procit és ment neki.
Ezt nem egészen értem, én is cseréltem már sokféle gépben sokféle procit. Általában beleraktam, és mentek. Előtte persze megnéztem, a chipset támogatja-e. -
Meguntam a Googlezást, ha megmondod milyen chipset van benne, lehet tudunk ajánlani hozzá procit.
Bár ha az AMD Turion 64 x2 tl-50-es nem ment benne, akkor nem sok féle maradt amit bele lehet tenni. Nem is biztos, h érdemes cserélni.Everesttel, CPU-Z-vel ki tudod olvasnia chipsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged