- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robez88 #11743 üzenetére
Nagyon valószínü,hogy a gpu hibás.Az lvds áramkör osztja a jelet sz,hogy mi kerüljön a külsöre és mi a belsö kijelzöre.Nos itt a bibi nem müködik a belsö digitális jel a kijelzö felé.Ilyennel már találkoztam sok százzal csak fordítva.Hozták a gépet,hogy rossz mert nincs kép a kijelzö.Megnéztem és valóban csak külsön volt képe.
Egylbkét ha így áll a helyzet elöbb-utóbb a külsö kép is el fog tünni. -
mokus1
addikt
válasz
Robez88 #11640 üzenetére
Szia!
Sajnos ezt biztosan megmondani nem lehet. Én szívtam már vele, hogy nem ment a kártya, de egy harmadikat betéve meg ment.
Ha tudsz beszélj az eladóval hogy ki próbálhasd és ha inkompatibilisek vissza vegye. ( Nem sokan vesznek mxm kártyát így ha nem újként veszed szerintem meg lehet beszélni)
Szerencsésebb esetben menni fog.
Én legutóbb NiBiTor flasheltem VGA-t nem tudom hogy ez notinál működő-e még és azt sem azóta van-e új szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged