- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
SLY19xx #7613 üzenetére
Szia. Pont most akarok ugyan ilyen notebookban procit cserélni egy T7500-ra, ha tudsz várni amíg megkapom a postásbácsitól a procit akkor részletes információval tudok szolgálni. Akitől rendeltem hétfőn adta fel a procit úgy hogy holnap de legkésőbb csütörtökre megérkezik. Memóriát pont ma vettem bele 1db 2Gb-os Kingston 800Mhz-es modult ami mellett benne hagytam a Hynix 512Mb-ot és szépen működik Dualban. A T7500-as 2x2,2Ghz-es remélem nem fog melegedni, ha túlmelegszik akkor úgy is megírom.
ui.: CPU-Z-vel mutasd be hogy a te gépedbe is ugyan ezek az összetevők vannak-e, a chipset lenne a legfontosabb. Nálam így néz ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest