- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Thunderzolee #7403 üzenetére
Nem tudom, talán berögződés, hogy azonosnak kell lennie, de én is jobban örülök, ha azonos a két modul. Meg hát...így elkel
Minden esetre én is szívesebben látom egy gépben, ha egymással szorosan összefüggő hw elemek valamilyen szinten azonosak
Na, akkor lényegében ott vagyok, ahol a part szakadTehát jelenleg még kb. mindegy, későbbi fejlesztésnél viszont jól jönne...kérdés, hogy lesz-e valamikor procicsere
Na itt akkor tényleg az ár fog dönteni, bár elvileg minimális a diffi...szóval van esély 1600-ra.
Azért gondoltam 1Gb RAMDisk-et, mert van, hogy IE, Fox, és Chrome is megy párhuzamosan (weblap kinézet teszteknél), a Chrome-ot pedig (mint általában) ilyenkor is minimum 8-10 füllel használom (bár ez nem sok...az valahol 50 körül kezdődne). Még az is megfordult a fejemben, hogy oda is telepíteném őket (kivéve persze IE)...de ezt lehet, hogy mégsem lépem meg.
Az átfogó SSD tesztet én is elolvastam márka / típus választás előtt, és a Windows 7 és 8 SSD-vel cikket is (utóbbinál kérdeztem is a wear leveling-nek általam számított (gyártó b*szott közzétenni) meghagyott hely elegendőségével kapcsolatban), úgyhogy tiszta sor, hogy nem kell annyira cirógatni...de valahogy az "új, vigyázok rá" érzés nem hagy békén. De mint írtam, majd ha az első fellángolás alábbhagy, megszűnik ez
...de ezt megírták már az első PH-s ismertetőkben is, még évekkel ezelőtt, mikor a Trim még nem is volt elterjedve. A TRIM jelenléte ha jól emlékszem, nem növeli az élettartamot...ha befolyással van rá, akkor inkább csökkenti, hiszen 1 alkalom helyett 2 alkalommal ír (1 törlésnél, 1 új beírásnál).Köszönöm a segítséget, most már kb. képbe kerültem a nagy RAM dilemmámban
-
Tp_fan
tag
válasz
Thunderzolee #7403 üzenetére
Miaza RamDisk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest