- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Pyttawrx #15499 üzenetére
Nem arról akartam vitát nyitni, hogy létezik e ennél jobb gép. Ezeknek az olcsó gépeknek is megvan a maguk szerepe. Olvasgatni pl az én T100-asom is teljesen jó volt vagy melóhoz is, ha hirtelen kell valaminek utánanézni ott helyben, vagy csak tesztelni, hogy hasít e a net vagy rádugni a routerre, hogy beállítsam rajta. A kérdés az, hogy gazdaságosan hogyan javíthatóak ezek, honnan lehet olcsón megbízható alkatrészt találni. Néztem itt aprón, hátha van olyan, aminek törött a monitora, de nem találtam. A T100-nál is csak fura emberek jöttek, hogy odaadja szívességért cserébe meg haverkodjunk. Mondom kösz, de kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged