Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perijon
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Megtaláltam a DELL hivatalos leírását, amiben a következőt írják (Nem tudom, miért van ott a 7-es az "5GB" után):
Dual Channel DDR3 Memory
1GB on board and one Memory slot offering up to a
combined 5GB7 1066MHz (running at 800MHz )Akkor lehet, nem az 1600Mhz, de még nem is az 1333Mhz, hanem egy ilyen 1066Mhz lenne a legmegfelelőbb?
Persze, nem felejtettem el a korábbiakat, ha magasabb órajelen mozgó kerül bele, az is rendben, amennyiben a többi feltétel OK. Csak mókás látni, hogy 1-2 oldal azt írja, hogy csak az egyik vagy csak a másik a jó opció, míg a hivatalos leírás egy harmadikat ír. Ellenben nem mutatnak rá, hogy a fentebbiek közül mindegyik jó lehet, ha DDR3-as a csatlakozó, 2Rx8-as a chipkiosztás, és lehetőleg 1,5V a feszültség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, nem felejtettem el a korábbiakat, ha magasabb órajelen mozgó kerül bele, az is rendben, amennyiben a többi feltétel OK. Csak mókás látni, hogy 1-2 oldal azt írja, hogy csak az egyik vagy csak a másik a jó opció, míg a hivatalos leírás egy harmadikat ír. Ellenben nem mutatnak rá, hogy a fentebbiek közül mindegyik jó lehet, ha DDR3-as a csatlakozó, 2Rx8-as a chipkiosztás, és lehetőleg 1,5V a feszültség.