Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mondjuk egy ssd-t tennék bele ehelyett a hibrid eszköz helyett, pl wd blue 3d nand 250gb, vagy ha kevés akkor 500gb, ennek a hdd-nek meg vennék egy usb házat külső tárnak, vagy egy optocalbay-be tenném az odd helyére, még így is gyorsabb lenne, de persze játékra nem lesz alkalmas, de legalább normális sebességű lenne.

-
Szia.
Ahogy írták is U proci, azaz forrasztott. A másik meg ez nem játékra való szintén az U miatt, mivel ennek alacsony a fogyasztása, az akksi idő növelése miatt, így terhelni sem lehet.
Processzor jelölések:
M- mobil (cserélhető notebook)
QM- négymagos mobil i7 (ez is cserélhető)
U-alacsony fogyasztású (alaplapra forrasztott).
Van még a két leghírhedtebb jelölés
Nxxxx - avagy neveddmeg
(amd) E - ezlassú
Az ssd-vel és plusz rammal, érhetsz el gyorsulást, de akkor sem lesz alkalmas játékra, a wow-nak meg az ajánlott gépigénye is más.

-
válasz
cucumber87
üzenetére
Újat szerintem 240gb, de persze ha kevés akkor nagyobbat.
Pl wd blue 3d nand, crucial mx500, ezek jól bevált, és megbízhatóak, vagy ha olcsóbbat akarsz, akkor pny cs900, wd green például, nyilván a méretet azt ti döntitek el -
válasz
cucumber87
üzenetére
Akkor az ssd-vel szárnyalni fog
-
válasz
cucumber87
üzenetére
Szia. Mindenképp gyorsít az ssd, de pl nem árt ha van két memória modul benne a dual channel miatt. Mi a pontos paramétere?
Ez alapján te is meg tudod csinálni:
[link]
Vegyél egy mx-4 pasztát és elég is lesz.
-
válasz
pvt.peter
üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.

-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Bocsi. tobias40-nek ment.

-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
És fent vannskbaz usb 3 driverek is?
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Akor miért 2.5" hdd képet tettél fel?

Szerintem olyan kütyü nem létezik, max usb port többszöröző, azt meg ki kell próbálni, hogy egyszerre hány 3.5" HDD bír el.
Szerintem nem lesz USB 3.0, ha egyszerre van rajta, de szerintem ez már nem is lényeg.
Igazából szerintem nem lehet ráműteni a lapra, vagy egy nagyon ügyes műszerész lehet meg tudja csinálni
Más ötletem nincs -
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Szia. Egy hdd a már említett módon optibay-be a többi 2,5" HDD pedig usb to sata kábellel kb 1000-1500 alin.

-
válasz
winhate
üzenetére
Szia. Igen mind a memtesttelünk elsősorban (legalábbis én is). De ha pl nem ír a hibás területre akkor sose jön elő a hiba. Legalább 4x 5x kell futtatni minimum, (az mégjobb, ha megy 1 napig is, persze ezt nem lehet mindig kivitelezni)és ez sem ad 100% bizonyságot. Egy Adatával jártam így. (Amúgy se szerettem sosem az adata ramokat, ez se segített megkedvelni)
Leteszteltem 2-3 gépbe is, kb 5-6 órán keresztül ment Mindegyik gépbe és hiba nélkül. A windowsba meg vagy csikos lcd lett, vagy kékhalál. Egy szó mint 100, gyanús, hogy vagy kompatibilitási hiba van, vagy nem jó ram.
teszteld amúgy liveinux-al pl. -
-
válasz
prime_adam
üzenetére
Szívesen.

Hát igen. De ez legalább megjön. Most onnan nekem minden késik. Nyilván, ha ráér, akkor dönthetsz amellett is. -
válasz
prime_adam
üzenetére
Szia. [link] . Ez?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igaz. DDR3L, azaz 1,35V
-
válasz
waffenelit
üzenetére
Szia
Energiagazdálkodáson belül:
Mi történjen, képernyő lecsukásakor: Nincs műveletre, állítsd -
válasz
waffenelit
üzenetére
igen látom, akkor viszont amit írtál jó lesz bele. Ilyenkor az szokott meglepi lenni, hogy a szalagkábel nincs benne ami az alaplap és az ssd között van. Nem tudom, hogy msi hogy szokta.
-
válasz
waffenelit
üzenetére
E video szerint nem látom, hogy lenne hely a 2,5” ssdnek [link]
-
válasz
waffenelit
üzenetére
Ha adattárolás miatt kell én külsőt vennék.
-
válasz
waffenelit
üzenetére
Szia. Nem nem bukod, főleg ha egyátalán nincs bnne semmi háttérttát, ugye akkor kell valamit beletenned...
Vagy van benne pl m.2 ssd... stb? Esetleg pontosabb típus? -
válasz
tobias40
üzenetére
dehogy is! az első link is végig vezet, te mit olvasol?
ott van 1. base cover.... 2. battery szépen nyisd meg őket külön ablakban.. Vagy ha ennyire nem szeretnél belekezdeni add olyannak aki már csinálta. Főleg ha az első videó alapján sem megy:
[link]
Most ne sértésnek vedd, de ez alapján már menni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest