- Netfone
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
2x512 helyett akarok 2x1024-et,szóval ilyen gond nm lesz.De most felhívtam a notebook.hu-t és ők is azt modták,h vehetek bele nyugodtan 667-t mert a proci fsb-je is 667,és ők is raknak ilyet a Fuji notikba (annak ellenére,h a FS honlapján az összes gépbe csak 533-at ajánlanak).Szóval el van döntve!
Kösz a segitséget! -
Takhanto
őstag
Laptopon rajta van olyan matrica hogy: pci-express ,akkor elméletileg lehet venni,nem?
Másik kérdésem az lenne, ugye abban van integrált vga, kivül van a csatija. Ha veszek videokarit,azon van-e külső vga csatija? Én úgy képzeltem el hogy ha veszek,azon nincs rajta semmi,beteszem a pci-e csatiba. Akkor automatikusan kikapcsolja a integrált vga,és az rendes karit kapcsolja be. Nem így van? -
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni. -
Rover623
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Goddess of Victory:Nikke
- Netfone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest