- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
2x512 helyett akarok 2x1024-et,szóval ilyen gond nm lesz.De most felhívtam a notebook.hu-t és ők is azt modták,h vehetek bele nyugodtan 667-t mert a proci fsb-je is 667,és ők is raknak ilyet a Fuji notikba (annak ellenére,h a FS honlapján az összes gépbe csak 533-at ajánlanak).Szóval el van döntve!
Kösz a segitséget! -
Takhanto
őstag
Laptopon rajta van olyan matrica hogy: pci-express ,akkor elméletileg lehet venni,nem?
Másik kérdésem az lenne, ugye abban van integrált vga, kivül van a csatija. Ha veszek videokarit,azon van-e külső vga csatija? Én úgy képzeltem el hogy ha veszek,azon nincs rajta semmi,beteszem a pci-e csatiba. Akkor automatikusan kikapcsolja a integrált vga,és az rendes karit kapcsolja be. Nem így van? -
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni. -
Rover623
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged