- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
2x512 helyett akarok 2x1024-et,szóval ilyen gond nm lesz.De most felhívtam a notebook.hu-t és ők is azt modták,h vehetek bele nyugodtan 667-t mert a proci fsb-je is 667,és ők is raknak ilyet a Fuji notikba (annak ellenére,h a FS honlapján az összes gépbe csak 533-at ajánlanak).Szóval el van döntve!
Kösz a segitséget! -
Takhanto
őstag
Laptopon rajta van olyan matrica hogy: pci-express ,akkor elméletileg lehet venni,nem?
Másik kérdésem az lenne, ugye abban van integrált vga, kivül van a csatija. Ha veszek videokarit,azon van-e külső vga csatija? Én úgy képzeltem el hogy ha veszek,azon nincs rajta semmi,beteszem a pci-e csatiba. Akkor automatikusan kikapcsolja a integrált vga,és az rendes karit kapcsolja be. Nem így van? -
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni. -
Rover623
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest