- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcoreman97
csendes tag
Hát remélem ez baj neki
Majd tudok beszélni ismerősömmel akkor beállítom vele ,de lehet nálamlesz a laptopja ,mert újra kell raknom ,mert őszintén tört verziós Windows 8.1 Pro x64 van benne , amibe 2015 januárig be van integrálva a frissítések és inkább olyat teszek fel amibe semmi sincs feltelepítve.
Mint ha friss lenneMeg sajnos hagytam ki drivereket háttértárilyenek.. Mert kevés időm volt vele. Meg 2015ös driverek vannak fent sajnos főleg a videokártyáknak.. Szóval ja újra teszek mindent rajta.
És remélem az féynerő probléma helyre áll ,emg olvastam én is , hogy ott kell valamit beállítani meg a vga driverre is kell valamit csinálni az eszközkezelőben.
Köszi a tanácsot , remélem minden fasza lesz. -
xcoreman97
csendes tag
üdv újra !
Minden igaz biosba belehet állítani , hogy intel vagy amd menjen.
és az a kérdésem , hogy ha amd re megyek akkor lesz kép vagy semmi nem lesz ?Hardver :
Proci : intel core i7 5500U
Ram : 8 gb ddr3 1600 mhz
Vga : intel 5500 1gb ,amd r9 m375 2gb
Vinyó: WD Bluie 1 TB 5400rpm
15"6 FULLHD matt kijelző.
Rendszer: Windows 8.1 Pro x64 With Update -
xcoreman97
csendes tag
válasz
NEMO1968 #14550 üzenetére
Szia !
Hát ott próbáltam ,kiegyensúlyozotton van ami ajánlott és ott maxra mind a két részt beállítottam és akkor is puf fényerő nem volt. De ha újraindítom a gépet akkor is végig full sötét persze bty segítségével feltudom venni de nem maxra akkor se.
Lehet túl melegedik a matt kijelző vagy mi ? :/ -
xcoreman97
csendes tag
Szia !
Hát ott próbáltam ,kiegyensúlyozotton van ami ajánlott és ott maxra mind a két részt beállítottam és akkor is puf fényerő nem volt. De ha újraindítom a gépet akkor is végig full sötét persze bty segítségével feltudom venni de nem maxra akkor se.
Lehet túl melegedik a matt kijelző vagy mi ? :/ -
xcoreman97
csendes tag
Sziasztok !
Előbb írtam vagyis kb 1-2hete ,hogy van egy Lenovo z51-70 laptop egyik kedves lány ismerősömnek
Hardver :
Proci : intel core i7 5500U
Ram : 8 gb ddr3 1600 mhz
Vga : intel 5500 1gb ,amd r9 m375 2gb
Vinyó: WD Bluie 1 TB 5400rpm
15"6 FULLHD matt kijelző.Rendszer: Windows 8.1 Pro x64 With Update
És az a baj most vele , ha 100% van a fényerő akkor full sötét a kijelző mint ha nincs háttérvilágítás vagy nem tudom. de ha mondjuk 80 % on van akkor normális nem sötét se világos kettő között.
Pedig amikor nálam volt és megvettük akkor volt fényerő maxon rendesen csak újraindításkor levette párszor.
Hiába van aksin vagy áramforrás alatt akkor is ugyanaz a baj.
Mit érdemes ez ellen tenni ?
Egyből garistól elvitettni vagy van valami beállítás nincs mondjuk a biosba ?
De ez miért van ? Pedig alig van felmelegedve a gép.
Vajon ezt kitudják javítani ?
Egy idő után egyre sötétebb lesz a kép?
Köszönöm előre a válaszokat. -
xcoreman97
csendes tag
Üdv !
Egyik kedves ismerősömnek van egy Lenovo z51-70 laptopja
-Intel i7 5550U (2.5 ghz) (2 mag , 4 szál)
-Videokártyák : intel 5500 1gb , amd m375 2gb
-Western Digital Blue 1 TB
-8 gb ram ddr3 1600 mhz
-FullHD kijelző
-Win 8.1 Pro x64 With updateNa és az a problémám , hogy pl a LoL játék a kép , hogy is mondjam elmegy utána pár msádoperc múlva
vissza jön a kép , de ezt a Sims 3 al is eljátssza.Szerintetek mi a gond vele ?
Mert néztem videókat persze nem magyar , hogy ezt azt magas teljesítményre kell beállítani az AMD szoftverében de semmit se segít. Valakinek valami tipp ötlet ?
Meg van egy másik gond , hogy egyes billentyűk nehezen érintkeznek , erősebben kell nyomni a gombokat hogy beadja a gépe a megadott betűt.Kérem segítsetek. :/ Előre köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged