Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurcikaaa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite pro L300 22P nevezetű laptopom. Valamint egy samsung syncmaster t240hd nevű TV/Monitorom.
Össze szeretném kötni a kettőt.
A mostani laptopom előtt egy Fuji Amilo Pi1536-om volt ati x1400-as vga-val. DVI kimenettel.
Vettem hozzá egy HDMI - DVI kábelt, és kis küszködés után, de sikerült összekötnöm a tv-vel a notit.De most..a laptopban intel gma 4500m grafikus vezérlő van, vga kimenettel.
Gondoltam, hogy minek vegyek még egy kábelt, mikor ott van a HDMI - DVI, veszek egy DVI - VGA átalakítót, és úgy majd összekötöm.Ma meg is érkezett az átalakító, összekötöttem...de egyszerűen nem akar képet adni a tv.
Windows 8 van a gépen, és a legutolsó driver.Próbáltam a Jobb klikk---képernyőfelbontás menüpont alatt ügyeskedni, de eddig semmi nem vált be.
A tv azt írja, hogy nincs jel, ha kihúzom a laptopból a kábelt, akkor azt, hogy ellenőrizze a jelkábelt.Ha valakinek lenne ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani, az nagyon jó lenne.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged