- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
válasz
Kolosszus01 #17935 üzenetére
-
Kolosszus01
tag
Sziasztok.
Egy kis sgitség kellene.Ehhez a laposhoz kellene nekem Windows 8.1 internet driver.(( wifi az van ))
Broadcom NetLink (TM) Fast Ethernet
Találtam csak nem tudom telepiteni,mert nem exe fajl.
( fingom nincs,hogy azt hogy kellene telepiteni)Ezért leginkább exe fajlt keresnék.
Előre is köszönöm.
-
Kolosszus01
tag
válasz
st3v3np3t3r #17719 üzenetére
Ithon ez az egy van,
Igen legfrissebb bios van.
Igen másik laptopból lett kivéve a P340 amiben megy.Az E627 bekapcsol vele de nem kapcsol a monitor vele.
-
Kolosszus01
tag
válasz
st3v3np3t3r #17717 üzenetére
Szia.
Akkor ezzel a cpu-val mért nem megy?AMD Athlon II Dual-Core Mobile P340
Elindul,de a képernyő nem kapcsol be.
Most jelenleg TF-20 van benne.
Ezzel megy. -
Kolosszus01
tag
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni.Ebbe a laptopba milyen processzort lehet beletenni?
A pontos listára lennék kiváncsi,amivel működne is.
Előre köszönöm a segitséget. -
Kolosszus01
tag
Csináltam egy képet,amin éppen a Hardveraprót nyitom meg a böngészőben.
Ahogy látható felül,éppen tölti az oldalt.
Viszon a memória és a cpu ssd használata is ott van közben.
Látható,hogy közel sincs 100%-hoz egyik sem.Az oldal 15 másodperc alatt töltődik be...
Ez több mint sok...Ezzel van valami gubanc és nem tudom mi okozza..
Ez pedig az AIDA64 hőmérsékletek::
-
Kolosszus01
tag
válasz
Pyttawrx #17286 üzenetére
Bocs.
Félreértsük egymást.
Ha nincs megnyitva semmi,akkor 0% a ssd ezt a képet viszont az általad irt ssd teszt program futtatása közben csináltam.Igy ezért 100% a terheltség.Nos.
Ha megnyitom a böngészőt ugye felugrik 100%-ra a cpu aztán le pár másodpercre nyitás után 1-5%-ra.
Viszont ha megnyitok egy vagy több lapot akkor a proci ingadozik természetesen 70%-ig de nem megy fel 100% leterheltségre és mégis lassan nyilnak meg a lapok-videók.A memória is szépem megy 30-40% terheléssel((4gb egyben))
Az sem megy 100%-on,hogy arra lehetne a jelenséget mondani.A netem is tökéletes sebességet ad ez miatt sem lehet ez a probléma.
AIDA64 progival megnézve a terhelés és a hőmérséklet is rendben van mindenhol.(cpu-chip-vga)Film nézésnél sem mutatkozik lassulás.
Sajnos ilyen tünettel még nem találkoztam..
-
Kolosszus01
tag
válasz
st3v3np3t3r #17278 üzenetére
i3-2370M
ACHI-re van állitva természetesen.
Ugy is lett telepitve,
-
Kolosszus01
tag
-
Kolosszus01
tag
Sziasztok.
Szeretném ha tudna valaki segiteni.Adott egy
Dell E6420
i3 cpu
6gb memória
128gb ssd új
és amikor feltelepitem akár melyik rendszert: win 8.1 win 10 win 7
felteszem a drivereket és lefrissül a rendszer úgy viselkedik,mint egy sima két magos gép 2gb memóriával. pl.
UEFI-be telepitettem utoljára a hiba akkor is előjött.
Az az megnyitom a böngészőt és nagyon lassan nyilnak meg a lapok és a képek és videók.
Valami fogja.Ennek tapasztalatom szerint pörögnie kellene gyorsan.
Kipróbáltam több böngészőt is.De ahogy irtam volt egy pár laptopom már és ilyet ilyen kaliberű hardverekkel nem tapasztaltam soha.
Nem melegszik semmi aidával megnéztem.Ramteszt lefuttatva.
Mig nem frissiti le magát a rendszerek,addig nincs ez a hiba.
Bár melyik rendszert rakom és frissitem,böngésző lapok nagyon lassan nyilnak meg. -
Kolosszus01
tag
-
Kolosszus01
tag
Hy.
Erre senki? -
Kolosszus01
tag
Hy all.
Kérnék egy kis segitséget.
Adott egy HP NC6400 laptop.
Vettem egy uj ssd-t mégpedig: Kingston UV400 120gbSajnos nem megy vele a laptop.
Feltelepitem Windows 7-el és amikor kéne bootolni,csak elindul a fehér csik alul és felette azt irja amikor kezdődik a telepités.Végig ér a csik és újraindul.Mig ki nem kapcsolom a laptopot.Köszi előre is a segitséget.
Elvileg kompatibilis ezzel az ssd-vel:
Mit lehet tenni?
Vagy kifizettem a sok kp-t az ssd-ért?? -
Kolosszus01
tag
Bocs a dupláért..
Telepités után boot indúl (windows logó megjelenik) és átvált Windows fajlok telepitésére,mint mikor elkezdjük telepiteni a windows 7-et.
Akár hányszor feltelepitem,inditás után ezt csinálja.
Újra akarja telepiteni. -
Kolosszus01
tag
Hy all.
Segitséget szeretnék kérni.
Adott egy (régi) laptop FUJITSU SIEMENS Amilo M1451G Series.
Mivel nincs jelenleg hdd hozzá,igy beletettem egy kingston v400 ssd-t.
Telepités után nincs boot.(4x is próbáltam)
Hdd-vel tökéletes volt.Valami megoldás?
Előre is köszönöm.
-
Kolosszus01
tag
Hy ismét.
Az lenne a kérdésem,hogy mennyire számit egy laptopnál a töltőn szereplő amper szám.
Adott egy HP ProBook 4310s laptop.
Van ithon egy 18,5V 3,5A töltő de csatlakoztatás után nem történik semmi.Powert megnyomva villog egy sárga led(3-4x)és ennyi.Kicsi lenne hozzá a töltő?(a töltő jó mert másik lapos megy vele)
-
Kolosszus01
tag
Nem értem..
Full egyforma 2x2gb-os memóriát hoztam a laptopba (Fujitsu Siemens Amilo Li1705) beleteszem és inditást követően,kifagy a Fujitsu Siemens logónál.(memóriák tökéletesek)Beleteszek egy 2gb és egy 1gb akkor is kifagy.
Beleteszek a 2gb mellé egy 512mb akkor tökéletes.
Elvileg 4gb-ig kezelnie kellene a memóriákat.Legfrissebb bios van fent: 1.0D-2308-8A20
Valami megoldás?
-
Kolosszus01
tag
Hy all.
Lenne egy kérdésem,hátha valaki tud segiteni.
Vettem egy Amilo li1705 laptopot 2x1gb memóriával.
Ma vettem hozzá egy 2gb-os memóriát ami egy csx 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM.
Amivel vettem az 2x1gb ahogy irtam: hynix 2rx16 pc2-5300s-555-12
Na most belerakom a 2gb-os memóriát az egyik 1gb-os memóriával és kifagy Fujitsu Siemens logónál.Se BIOS-ba sehova nem tudok menni.Újra kell inditani és igy tovább.Forgattam a memóriákat akkor sem.Viszont minen memória tökéletes.
A 2gb-os mellé beteszek egy 512mb-os memóriát egy ilyet: SK Hynix HYMP564S64CP6-C4 és ezzel megy rendesen.Valami megoldás?Csak azért kérdezem,hogy ha vennék a 2gb-os memória mellé memóriát,melyik fog vele menni?
Eddig számitógépeim voltak csak laptop soha.A gépeknél a memória mhz stb nem számitott ment csak össze kellett forgatni.Nem tudom a laptopnál mi a helyzet..
Még valami.BIOSt frissitettem 0.1C-ről 0.1D-re.
Most egy M530-as cpu van benne de lassú 1 magos.
Van itthon egy T2330 cpu beleteszem és csak pörög a ventilátor de a monitor/kijelző nem kapcsol.Olvastam,hogy ezeket a procikat ennie kellene még a nagyobbat is vagy tévedek??Valami megoldás??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest