- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Van egy Lenovo IdePad S10-3 notebook nem megy fel a windows rá elkezdem usb telepítést elér kb. 78% és utána nem megy tovább.Már cseréltem kulcsot is és próbáltam más windows verziót is.Van win matrica a gép alján kulccsal együtt,probáltam le tölteni a MS oldaláról elenörzés után átküldött a Lenovo oldalára.Onnan miképpen tudnék letölteni egy windows 7 starter iso fájlt?És lehet a nyelvet is váltani mert a billentyűzet angol de jobb lenne egy magyar nyelvű windows.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Feltettem egy kérdést a Dell topikba de lehet igazából itt kellet volna?Ha esetleg van valakinek elképzelése a hibával kapcsolatba annak örülnék. -
qwertly
addikt
válasz
Dell XPS #10300 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,fent írtam egy kulcscsomót felejtettek a notebook fedele alatt és összetört e képernyő.Így most sikerült úgy használatra bírni,hogy a külső billentyű egér és monitor használatával.
De sajnos arra nem találtam megoldást,hogy hogyan lehetne ki-be kapcsolni anélkül,hogy a notebook fedelét felnyitnánk csak billentyűről ki-be kapcsolni.És van egy másik zavaró tényező hogy nagyon melegszik a gép és volt,hogy a windows 7javitások telepikésekor kifagyott mert túl melegedet.Ezt abból gondolom,hogy nem lehetett bekapcsolni sem csak egy kis idő múlva mert a notebook bal felső része nagyon meleg volt az analóg videó kimenetnél. -
qwertly
addikt
Igen a windows elindul csökkentet módban,de ahogy a normál módban indítom akkor már nincsen kép a monitoron.Laptopokon pedig nem látni semmit mert szét van törve a képernyő.De amikor a csökkentett módba elindul és van a kép a monitoron akkor a videó vezérlőre ismeretlen ír.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ
,
esetleg van elképzelésed arról,hogy miért csökkentet módban van kép a monitoron ha pedig normál módban indítom akkor csak villan egyet és nincsen kép.
Azért erőlködök evvel a notebookkal mivel,hogy be van törve a képernyöje és a fedlapja is elvan törve lecsukva billentyű és egér használatával a kép meg kitéve egy monitorra még lehetne használni alap feladatokra.Mert megjavítani már nem érné meg.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Már kértem egy kis segítséget ezzel a hibával kapcsolatban.Végre sikerült indéglenesen kitenni a képet a monitorra ha csökkentett módban indítom a notebookot.Akkor az analóg csatlakozással kitudom tenni de ha normál módba megy a gép akkor csak villan egyet és nem jelenek meg a kép a monitoron hiába nyomkodom a FN+F4 billentyű kombót.
Gépen van hdmi kimenet nekem a monitorrom van egy dvi bemenet kábellel össze csatlakoztam de sajnos nem volt kép ahhoz,hogy menjen a hdmi is kell a videó kártya drivere vagy valami különlegeset kell engedélyezni a notebookon?Mert amikor csökkentett módban ment és volt kép a monitorra kitéve akkor láttam milyen videó kártya van a gépben egy Ati Mobility Radeon HD3450 de állítani nem tudtam rajta semmit.Az OP rendszer vista home prémium ami van rajta. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion DV5 notebook sajnos betört a kijelző.Megjavítani így nem akarom de szeretném használni úgy,hogy a képet kiteszem egy külső monitorra de hiába csatlakoztatom hdmi kábellel egy monitorra nincsen kép ha pedig analóg csatlakozást választottam akkor pedig csak egy pillanatra jelent meg a windows betöltő képernyője.Utána hiába próbáltam a windowws + P billenővel kitenni a képet a külső monitorra nem ment.Van valami más billentyű kombináció amiről nem tudok? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy laptokot örökbe és szeretném a egy kicsit helyre rakni kapott meleget hideget mert egy irodában volt amíg a hdd meg nem halt így kaptam meg.Honnan tudnék leírást vagy videót kapni miképpen kell szét szedni mert kávé folyt a billentyűbe szét van a touchpad verve mert oda is folyt kávé.usb csatlakozók döglődnek és a többi.A típusa HP compaq NX6310
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy lenovo n500 noti a képernyő időnként csikózódik főként az alsó részen.Mi lehet a gond és érdemes vele foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest