- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Most fog megtörténni...be akarom tartani a protokollt...egy hsz. egyszerre egy helyen.
De az imént beírtam oda is. Reméljük kiderül az igazság.
Igazából az zavar, hogy nem úgy működik, mint egy normális venti, hogy jár egy kicsit, hűt, aztán kikapcsol, ha megint emelkedik akkor jár egy kicsit, hűt, aztán megint lekapcsol egy ideig és csönd van. Nagyon idegesítő ez a 3 mp.-enkénti fel-le hang mondjuk késő éjjel, amikor minden ki van kapcsolva, semmi másnak nincs hangja ezen kívül. -
-
Ck.
addikt
válasz
BigBlackDog #6211 üzenetére
Na megoldódott, egyszerűbb volt a probléma, mint gondoltam.
Történt egy bios frissítés és az új biosnál a fan always on-ra volt állítva, ezért ha éppen el is érte azt a bizonyos hőmérsékletet, leállt volna a venti, de újból el is indította. Kivettem az always on-t, azóta tökéletes. Csend és bódogság.
Köszi mindkettőtöknek, magamtól el nem kezdtem volna a bios-ban kutakodni.
Egyébként HP Pavilion dv6. Úgy látszik a HP-knál ez az opció hál istennek még mai napig létező dolog.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
2 napja gariban cserélt hűtőborda + ventillátor kombó működésében van némi anomália...amikor nincs terhelésen a gép, csak netezek pl. de nem meleg egyáltalán, akkor olyat csinál, hogy a ventillátor kb. 3 mp.ként fel/lekapcsol...teljesen lekapcsol, majd hangyányit felkapcsol, minimális fordulaton. Aztán megint le, megint fel. És ezt csinálja 3 mp.-ként, ami rohadtul idegesítő. Ez miért lehet? Hogyan lehet megszüntetni?
-
Ck.
addikt
Ma bevittem az üzletbe a notit és elmondtam a problémám, de az ottani tv-n nem volt RCA-bemenet, csak VGA, így csak azon tudtuk kipróbálni, de úgy működött. Azt mondták, hogy ha a VGA bemeneten működik, akkor a szokásos S-Video - RCA bementen is működnie kell csak softwares beállítási probléma lesz. De mégegyszer mondom, az S-Video-RCA dolgot nem tudtuk kipróbálni mert a tv-n nem volt RCA bemenet. Otthon kipróbáltam, továbbra sem működik természetesen.
Akkor most mi van? Ha a VGA kimenetről megy, akkor tuti, hogy az S-Video kimenetnek is működnie kell?
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Tegnap óta nem megy a TV-kimenet az ASUS A6KM-Q056-os notimon. Eddig gond nélkül használtam, de tegnap mikor meg akartam nézni egy filmet, akkor nagyon megdöbbentem, ugyanis a TV-n semmi nem jelent meg. A beállításokat nem piszáltam meg, ugyanúgy volt, ahogy eddig használtam.
Mi lehet a gond?Remélem tudtok vmi megoldást mondani, mert nagyon el vagyok keseredve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest