- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1902
aktív tag
De azt csinálja.
Kiderült, hogy nem a gyári töltőt kapta hozzá, 19V 1.75A-t, pedig neki 19V 3.42A-es kellene. -
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Munkatársam Asus laptopja aksi csere után elkezdte magától fel-le állítani a fényerőt. Régi aksival nem csinálja ezt.
Találkozott már valaki ilyennel?
Video: [link] -
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Az SM BUS reset nem hozott változást, így szétszedtem a gépet és az elemet kivettem.
Összeszerelés után most már jó a gép!Köszönöm embe és NEMO1968 a segítséget!
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
NEMO1968 #14426 üzenetére
Szia.
- Tulajt még nem kérdeztem.
- Az én USB-s billentyűzetem tökéletesen megy rajta, de azzal se és nélküle se áll le rendesen.
- Aksi nélkül is ugyanez a helyzet.
- Energiagazdálkodásban mind a 3 opciót kipróbálta, valamint a testreszabásban is próbálkoztam de semmi változást nem hozott.
- Szűz Win7-nél se áll le rendesen.Eddig se csíptem a notebookokat de ez után végképp....
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Fujitsu Lifebook E8210 laptop , aminek pár gombja nem működik,a tulaj külső billentyűzettel használja. Az aksi 0 perces. 1 partició van csak. Azért került hozzám, hogy telepítsem újra.
Windows 7 Home Premium (32 bit) rendszert raktam rá. Driver Boosterrel felraktam a drivereket. Feltelepítettem a legáltalánosabb programokat (Office, ESS , PDF olvasó, MPC HC stb).
Majd azt vettem észre hogy kikapcsolás után állandóan újraindul
Gondoltam valami driver összeakadt, újraraktam a Win 7-et, gyorsan feltelepítettem a gyári drivereket,a cég honlapjáról, alap programok fel, de így is leáll (kép kikapcs, venti leáll) majd újraindul.
Amit eddig próbáltam:
- BIOS frissítés
- LAN Wake UP biosban kikapcsolva legyen, majd LAN-t letiltottam
- Eszközkezelőben minden eszköznél (egér stb) letiltottam, hogy felébressze a gépet.
- Próbáltam a regisztrációs adatbázisban is nézelődni
- Csökkentett módban leállítva is ezt csinálja.
- Próbálta Linux alapú Live CD-t, ott se marad kikapcsolva.
- Msconfigban az automatikus újraindulásnál pipa nincsVan valakinek ötlete? A hibás billentyűzet zavarná be? A bekapcs gomb nincs beragadva.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest