Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundra
tag
Sziasztok!
''bootolás közben szabálytalan időközönként (kb 10-15 mp) állandóan leáll''
Pontosan ez a hiba jelentkezik az egyik ismerősöm notiján is, azzal az apró különbséggel, hogy az újraindul. Azonban ha egy kicsit ''túráztatja'' az ember(1-2 perc indítgatás), egyszer csak mintha megjavulna, és hiba nélkül működik addig amíg ki nem kapcsolja az ember.
Gyanakszom a winyóra, és a belső táp csatlakozóra az alaplapon. Nekem asztali gépnél hasonló újraindulások voltak egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy az alaplap táp csatlakozója nincs rendesen összedugva. Ennek viszont ellentmond az, hogy miután elkezd stabilan működni, akkor tényleg stabil lesz, még a gép erősebb mozgatásakor is.
A vinyót kiszereltem, és felfigyeltem rá, hogy ha mozgatom, valami ide oda kotyog benne.(talán a fej mechanika) Én még vinyónál ilyet nem tapasztaltam.
Amúgy a gép a megvásárlástól nem volt használva a hibái miatt, de szervizben sosem járt. A garancia már rég lejárt.
A gép: ECS 732
Ezenkívül nem tölti a akkut, hiába van rádugva a hálózatra.
Megpróbáltam szétszedni, és megnézni az a bizonyos csatlakozót, de miután kiszedtem már vagy ezer csavart, a gép még mindig egyben akart maradni.
Szóval próbálkozok, de egy kis segítség elkelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx