Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Aprophis #922 üzenetére
Üdv én azt ajánlanám hogy használj win xp sp3 ast mivel az xp működésénél nem melegszik a gép már többen kipróbálták a vistat mindenki arról beszél hogy jóban melegszik,,,, azt tudnám javasolni ragd újra a rendszert xp vel és próbáld ki ha ugyanazt produkálja akor nézd át mivel nem 1 ventilátor dolgozik a notebookokban ( általában ) és lehet az atta meg magát
-
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis #921 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem. Hívj föl egy szervízt, hogy mi van, megcsinálják-e helyben, vagy kiviszik Brnoba, veszik-e a garancia stb.
[link]
[link]
Látszik a két kis csavar a ventilátor szélénél. Azt köll kicsavarni, a ventit kiemelni, ecset, hajszárító, porszívó neki, oszt szerintem meg is javul a cucc.Ha előtelepített vista, akkor kell lenni a vinyón egy visszaállító partíciónak. Most fejből nem tudom a pontos menetét, acertopicban megmondják gyorsan hogy mit nyomj a visszaállításhoz.
-
válasz
Aprophis #918 üzenetére
inkompatibilis programtól a rendszer belassulhat, fagyogathat, akár teljesen össze is omolhat, de a proci forrósodására ez nem lenne magyarázat...
szoftveresen hiába hajtja bármi 100%-on a procit, annak a hőmérséklete attól még a tűréshatáron belül kellene, hogy maradjon - már ha hardveresen minden ok, és a venti(k) vezérlése is rendben van. -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis #918 üzenetére
A biosba belépve? Nem hinném
A ventit ki szoktad venni a helyéről, mikor megtakarítod? Max. 2-3 kis csavar szokta tartani (bár ebben a típusban még nem jártam, de ez se lehet bonyolultabb), egyben, a műanyag kerettel együtt ki lehet emelni a helyéről.
Mióta csinálja ezt a noti? -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis #912 üzenetére
Először is ki kellene tán takarítani a hűtést. Porcicák 1 év alatt jól lerakódhattak a bordára. Főleg a borda és a ventilátor közé szeretnek bebújni. Ha már benne vagy, a ventilátor működését is meg kellene nézned, hogy mennyire forog, gyorsul-e a hőmérséklet emelkedésével, illetve nem szorul-e. Ha mindezek után még mindig vacakol, akkor egy pasztázás is mehet a procinak.
Minden egyébnek csak akkor van értelme, ha a fenti dolgok rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged