Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
Üdv én azt ajánlanám hogy használj win xp sp3 ast mivel az xp működésénél nem melegszik a gép már többen kipróbálták a vistat mindenki arról beszél hogy jóban melegszik,,,, azt tudnám javasolni ragd újra a rendszert xp vel és próbáld ki ha ugyanazt produkálja akor nézd át mivel nem 1 ventilátor dolgozik a notebookokban ( általában ) és lehet az atta meg magát
-
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
Nem tudom, szerintem nem. Hívj föl egy szervízt, hogy mi van, megcsinálják-e helyben, vagy kiviszik Brnoba, veszik-e a garancia stb.
[link]
[link]
Látszik a két kis csavar a ventilátor szélénél. Azt köll kicsavarni, a ventit kiemelni, ecset, hajszárító, porszívó neki, oszt szerintem meg is javul a cucc.Ha előtelepített vista, akkor kell lenni a vinyón egy visszaállító partíciónak. Most fejből nem tudom a pontos menetét, acertopicban megmondják gyorsan hogy mit nyomj a visszaállításhoz.
-
válasz
Aprophis
üzenetére
inkompatibilis programtól a rendszer belassulhat, fagyogathat, akár teljesen össze is omolhat, de a proci forrósodására ez nem lenne magyarázat...
szoftveresen hiába hajtja bármi 100%-on a procit, annak a hőmérséklete attól még a tűréshatáron belül kellene, hogy maradjon - már ha hardveresen minden ok, és a venti(k) vezérlése is rendben van. -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
A biosba belépve? Nem hinném

A ventit ki szoktad venni a helyéről, mikor megtakarítod? Max. 2-3 kis csavar szokta tartani (bár ebben a típusban még nem jártam, de ez se lehet bonyolultabb), egyben, a műanyag kerettel együtt ki lehet emelni a helyéről.
Mióta csinálja ezt a noti? -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
Először is ki kellene tán takarítani a hűtést. Porcicák 1 év alatt jól lerakódhattak a bordára. Főleg a borda és a ventilátor közé szeretnek bebújni. Ha már benne vagy, a ventilátor működését is meg kellene nézned, hogy mennyire forog, gyorsul-e a hőmérséklet emelkedésével, illetve nem szorul-e. Ha mindezek után még mindig vacakol, akkor egy pasztázás is mehet a procinak.
Minden egyébnek csak akkor van értelme, ha a fenti dolgok rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Magisk
- Robotporszívók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx