- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Aprophis #922 üzenetére
Üdv én azt ajánlanám hogy használj win xp sp3 ast mivel az xp működésénél nem melegszik a gép már többen kipróbálták a vistat mindenki arról beszél hogy jóban melegszik,,,, azt tudnám javasolni ragd újra a rendszert xp vel és próbáld ki ha ugyanazt produkálja akor nézd át mivel nem 1 ventilátor dolgozik a notebookokban ( általában ) és lehet az atta meg magát
-
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis #921 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem. Hívj föl egy szervízt, hogy mi van, megcsinálják-e helyben, vagy kiviszik Brnoba, veszik-e a garancia stb.
[link]
[link]
Látszik a két kis csavar a ventilátor szélénél. Azt köll kicsavarni, a ventit kiemelni, ecset, hajszárító, porszívó neki, oszt szerintem meg is javul a cucc.Ha előtelepített vista, akkor kell lenni a vinyón egy visszaállító partíciónak. Most fejből nem tudom a pontos menetét, acertopicban megmondják gyorsan hogy mit nyomj a visszaállításhoz.
-
válasz
Aprophis #918 üzenetére
inkompatibilis programtól a rendszer belassulhat, fagyogathat, akár teljesen össze is omolhat, de a proci forrósodására ez nem lenne magyarázat...
szoftveresen hiába hajtja bármi 100%-on a procit, annak a hőmérséklete attól még a tűréshatáron belül kellene, hogy maradjon - már ha hardveresen minden ok, és a venti(k) vezérlése is rendben van. -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis #918 üzenetére
A biosba belépve? Nem hinném
A ventit ki szoktad venni a helyéről, mikor megtakarítod? Max. 2-3 kis csavar szokta tartani (bár ebben a típusban még nem jártam, de ez se lehet bonyolultabb), egyben, a műanyag kerettel együtt ki lehet emelni a helyéről.
Mióta csinálja ezt a noti? -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis #912 üzenetére
Először is ki kellene tán takarítani a hűtést. Porcicák 1 év alatt jól lerakódhattak a bordára. Főleg a borda és a ventilátor közé szeretnek bebújni. Ha már benne vagy, a ventilátor működését is meg kellene nézned, hogy mennyire forog, gyorsul-e a hőmérséklet emelkedésével, illetve nem szorul-e. Ha mindezek után még mindig vacakol, akkor egy pasztázás is mehet a procinak.
Minden egyébnek csak akkor van értelme, ha a fenti dolgok rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest