- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
donjohnson #21406 üzenetére
Ezt a videót én is láttam, lekötötte az akkut, és már indult is. Semmi mást nem próbált meg.
Egy ram van, kivettem, átraktam másikba, nem volt jó.
Kivettem az ssd-t, most van Dell logó, de biosba nem tudok belépni. -
szalai019
csendes tag
válasz
donjohnson #21403 üzenetére
Teljesen halott akkut meg nem is használ az ember a gépben nem? Azt már kiveszem és csak hálózatról üzemeltetem.
Igaz, feladatkezelő. Vagy Aida. Köszönöm! -
szalai019
csendes tag
válasz
donjohnson #21401 üzenetére
Köszi, lehet kipróbálom. A lassúság adódhat a 45W táppal való üzemelésből, hogy nem hajtja ki rendesen a processzort? Majd előbányászom a 90W-osat hozzá csak nem ma.
-
szalai019
csendes tag
válasz
donjohnson #21399 üzenetére
Szia! Hát 51%-ról egy nap alatt leszívta 20%-ra.
Vantage szerint 72%-os az akkukapacitás. Bár nem hiszem, hogy ez számít, mert a W530-am akkuja sem 100-as, mégsem meríti belőle. Valószínűleg nem ez lesz anyukámnak a T410 helyett, hanem egy T440p. Lassúcska is ez az L560, hiába SSD, 8GB RAM, Win11, nem győzött meg. Köszi azért még egyszer.
-
szalai019
csendes tag
válasz
donjohnson #21397 üzenetére
Köszönöm a javaslatod, megtaláltam, kivettem a pipát.
Kíváncsi vagyok majd. Üdv.
-
coco2
őstag
válasz
donjohnson #21377 üzenetére
Az az a link, köszönöm
(feljegyeztem)
-
coco2
őstag
válasz
donjohnson #21374 üzenetére
SSD miatt akkor nem aggódok, lövök majd valamit, köszönöm a tippet.
Ram-ról bármi gondolat?
(Valamikor évekkel ezelőtt valakitől kaptam linket laptop alaplapokat listázó szervíz oldalra, ahol volt listázva socket / maximum támogatás, de nem tudtam visszakotorni, és feljegyezve sem találtam meg a linket. Pedig most jól jönne
)
-
coco2
őstag
válasz
donjohnson #21372 üzenetére
Köszönöm a tippet. Beszerzek gitárpengetőt
Még 2 dolog - szétszedés előtti informálódás.
Sata kompatibilitás. A mostani notiban sata hdd 2.5" van. Az ssd-kről nem tudom, hogy ott a sata az minden esetben kompatibilis sata, vagy van vele valami verzió játék, ami miatt tudok olyan sata 2.5" ssd-t vásárolni ipon / temu / ali / akárhol, ami végül nem lesz rádugható a laptop sata csatijára?
Ram. A laptop számláján ami típusról van "Acer Aspire 3 A315-56-324D NX.HS5EU.003", és szerepel rajta "Kingston 4GB RAM DDR4 (1,2V) 2666 MHz (KVR26S19S6/4)" - feltételezésem szerint Acer-ék ezt rakták bele bővítő socket-be (anno ezt az egy opciót kínálták hozzá). Azon gondolkodok, biztos nem támogat többet? Széria számot, ilyesmit tudok, ha bármit segít. Utána lehet járni ennyi alapján, hogy létező opció-e a jelenlegi 8 gigánál nagyobb mennyiséget elérni? (És persze hardveres következmények nem tudom, mint például felére lassul, ha nagyobbat rakok bele, és az alaplapi 4 giga akkor elveszik, vagy bármi olyasmi).
Bármilyen tippet előre is köszönök.
-
misu
senior tag
válasz
donjohnson #20724 üzenetére
Hy!
11-et próbáltam.
Jó lenne a 10-es is, de abból amim van, már mindet végigzongoráztam.Megpróbálom a 10essel is.
Bye!
-
misu
senior tag
válasz
donjohnson #20722 üzenetére
Hy!
Így sem megy.
Valami trükkje van, de nem bírok rájönni.Gyakorlatilag el sem indul a telepítő.
Szép napot!
Bye!
-
misu
senior tag
válasz
donjohnson #20720 üzenetére
Hy!
A secure boot-ot át tudom állítani, de úgy sem tudok 11-et telepíteni.
Rufus-on kívül van másik megoldás pendrive-ra?
Ott lesz valahol a megoldás....Köszi előre is!
Szép napot!
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged