Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ajánlhatsz, azt megköszönöm, mindig jól jön az olcsó szaki
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
Egyébként a Samsung notikkal szemezek, ami nekem kell: matt kijelző, Intel/nvidia páros. Ezt néztem ki: SAMSUNG Series 3 NP300E5X-S02HU. Néha játszom is, persze notin nem erőművet igénylő játékkal, arra ott az asztali
Szóval nem kell egy fél milkás vas. Erről esetleg van véleményed, vagy másik noti ajánlásod esetleg? Mondjuk ez már lehet, hogy nem ennek a topicnak a tárgya...Ja, és köszi a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
!
Pyttawrx