Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ajánlhatsz, azt megköszönöm, mindig jól jön az olcsó szaki
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
Egyébként a Samsung notikkal szemezek, ami nekem kell: matt kijelző, Intel/nvidia páros. Ezt néztem ki: SAMSUNG Series 3 NP300E5X-S02HU. Néha játszom is, persze notin nem erőművet igénylő játékkal, arra ott az asztali
Szóval nem kell egy fél milkás vas. Erről esetleg van véleményed, vagy másik noti ajánlásod esetleg? Mondjuk ez már lehet, hogy nem ennek a topicnak a tárgya...Ja, és köszi a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
!
Pyttawrx