Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Olvastam, hogy az MSI híres az ilyesmiről, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz a helyzet.
Én azt javasoltam a srácnak, hogy ki kéne pucolni az egészet, és megválni a laptoptól, amíg újra rá nem kezd, ezekszerint ez egy jó gondolat.
Első alkalommal, mikor hűtési gondokkal küszködött, garanciálisan javították a problémát, de fél éve lejárt a jótállás, így nem maradt túl sok választás.
Én naivan azt hittem, lehet venni külön hűtőventilátort, vagy ha ezt nem is, de hűtőbordástul az egészet lehet cserélni.A tisztítás és az olajozás milyen módon történjen, illetve mire kell fokozottan odafigyelni?
Én tavaly májusban vettem egy több, mint 2 éves Acer Aspire 5520G-t, de zaj terén abszolút meg vagyok vele elégedve, üresjáratban, vagy egy divx film alatt szinte hangja sincs. Mostanában kezdett el fura hangokat kiadni a venti, de csak bekapcsolás után egy 20-30mp-ig hallani.
-
Azért van ez, mert nem cseréli nekik az MSI sem. Fix százalékot kapnak az értékesített gépek után, és a végén, ha sok a garis ügy, ráfizet a szerviz. Ezért - mivel sz*rok a gépek és sűrűn elromlanak - nem éri meg a ventiket cserélni, hanem csak tákolják, mint Mekk Mester. Ezért kell rendes márkát venni gyártói támogatással

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx