Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NEMO1968

őstag

válasz jolti05 #2429 üzenetére

Szia!
    Nagyon +kellene nézni a hűtöt és a ventit,és esetleg más,gyakoribb típus ventijét 1kis barkáccsal lehet hogy bele lehet bűvölni.
    A barkácsot úgy értem,hogy máshol vannak a rögzítési pontok,más a csatlakozó,de ezek +oldható problémák.
    Egy hűtőpad nem segítene?

• Atos23

senior tag

válasz jolti05 #2429 üzenetére

A probléma a gép tetején lévő MSI feliratra vezethető vissza.

Gyárilag rossz, alulméretezett a hűtő, amit folyamatosan cserélni vagy olajozni kell, mert a kapható leggagyibbat szerelték bele MSI-ék. Ráadásul az Albacomp, mint garis szerviz is garancia alatt csak tisztítani szereti, mintsem cserélni a már morgó ventit. Bár nem értem miért, nem kerül nekik semmibe.

Ha jól tudom, külön alkatrészt nem adnak ki a géphez cserére, csak beadni lehet az Albacomp "szerviznek" (bocsánat, hogy ilyen kiemelkedő jelzővel illetem) a gépet, és olyan 12K-15K körül kicserélik munkadíjjal.

Tiszta vicc amit az MSI leművel az Albacomppal együtt ebben az országban. Csodálkozom, hogy nem halnak el még jobban az alaplapok a szar hűtés miatt.

Tényleg, tud valaki olyan céget, aki külön is kiadja az MSI alkatrészeket? Az Expertnél van billentyűzet, töltő, akku hozzájuk, de a ventillátoros mizzériát ők sem vállalják be.

Amit tehettek, hogy helyrekupáljátok, leolajozzátok a hűtőt, felpasztázzátok a felületeket. Majd eladni 35-40K-ért, és a befolyt összegből venni plusz 10K-ért egy Acer 5310-5310-5710 gépet, aminek hangja sincs. Nálam 2,5 éve megy a gép 24/7, aludni lehet mellette.

Új hozzászólás Aktív témák