- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratiferenc
újonc
válasz
baly81 #20902 üzenetére
Köszi a választ. Próbálnám akkor lépésenként én is az enyémet
. Először magamról: 1994 ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, tehát megéltem a szőröspunci korszakot.. értem ezalatt a flopys telepítéseket, a hajlékony flopylemezt, a 20MB merevlemezt, a cdt, stb.. és ezidő alatt megtapasztaltam a kámaszutra minden pozitúrájat minden irányban. Tehát dugtam minden lukba mindent is
. Úgyhogy a régi motoros téma akkor tisztázva.. De mint tudjuk, új idők új problémák
. Betty a csunyalány egy Fujitsu E549 előldeszka-hátulléc -aparát. A bugyijában két db USB3 ki-bejárat, és kapott még egy csókos C dugajt száj gyanánt. Ja és a hóna alatt van egy kártyaolvasó is.. Én ezekbe raktam galádul öreg lompos usb2 és virgonc fiatal USB3 eszközöket is. Ami telis tele volt jóféle crakelt 10-11 windózzal(előbb) majd origi frissen, a MSoft oldaláról leszedett cuccokkal is. De ez mindegyikkel egyformán csak orálszexet játszatott velem
. Ami az eszét illeti az egy I5 8gen proci, az idegrendszerét 8gb DDr4 RAM adja, a méhe pedig egy 256 NV2 SSD. A videókártyája tipusára pontosan nem emlékszem, de csak jó egy windóznak
. Na tehát ennyit Bettykéről. Egyébként cirka 4 óra múlva fel ment a Windows és azóta tökéletesen működik, mint ahogy írtam is már. Csak azt nem értem hogy mi a tosznak tartott ilyen sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged