- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratiferenc
újonc
válasz
baly81 #20902 üzenetére
Köszi a választ. Próbálnám akkor lépésenként én is az enyémet
. Először magamról: 1994 ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, tehát megéltem a szőröspunci korszakot.. értem ezalatt a flopys telepítéseket, a hajlékony flopylemezt, a 20MB merevlemezt, a cdt, stb.. és ezidő alatt megtapasztaltam a kámaszutra minden pozitúrájat minden irányban. Tehát dugtam minden lukba mindent is
. Úgyhogy a régi motoros téma akkor tisztázva.. De mint tudjuk, új idők új problémák
. Betty a csunyalány egy Fujitsu E549 előldeszka-hátulléc -aparát. A bugyijában két db USB3 ki-bejárat, és kapott még egy csókos C dugajt száj gyanánt. Ja és a hóna alatt van egy kártyaolvasó is.. Én ezekbe raktam galádul öreg lompos usb2 és virgonc fiatal USB3 eszközöket is. Ami telis tele volt jóféle crakelt 10-11 windózzal(előbb) majd origi frissen, a MSoft oldaláról leszedett cuccokkal is. De ez mindegyikkel egyformán csak orálszexet játszatott velem
. Ami az eszét illeti az egy I5 8gen proci, az idegrendszerét 8gb DDr4 RAM adja, a méhe pedig egy 256 NV2 SSD. A videókártyája tipusára pontosan nem emlékszem, de csak jó egy windóznak
. Na tehát ennyit Bettykéről. Egyébként cirka 4 óra múlva fel ment a Windows és azóta tökéletesen működik, mint ahogy írtam is már. Csak azt nem értem hogy mi a tosznak tartott ilyen sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest