- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdfan
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS M5NP notebook-kal küzdök, a következő a problémája. Bizonyos idő után a gép magától elkezd frissíteni (értsd ez alatt azt, hogy a böngésző folyamatosan újratölti a lapot, illetve minden más alkalmazás is ugyanúgy frissít, legyen szó akár Windows-ról, akár Linuxról). Mivel idő függvénye, hogy ez bekövetkezzék, én a melegedésre tippeltem, de a hűtésen már többet nem tudok javítani. Ha a billentyűzetét kiveszem, a hiba megszűnik, tehát minden bizonnyal azzal lesz a gond. Tekintve, hogy nincs kedvem kifizetni ~10.000-et egy billentyűért, gondoltam használom USB-ssel. Igenám, de a kütyü nem támogatja az USB-billentyűket, a BIOS-ban nincs is USB Legacy Support, sem ehhez hasonló.
Azt találtam ki, hogy egy teljesen hétköznapi billentyűzetet bekötnék a lapitopi belső billentyűje helyére. Magának a PS2-es billentyűzetnek a lábkiosztása meg is van, viszont azt nem tudom, hogy a szalagkábelen melyik vezeték mi. Erről nincs esetleg valami infótok? Vagy netán valami alternatív ötlet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest