- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemens Amilo a3667g notebookom van, ami most karácsonykor lesz 5 éves. A problémám a következő lenne: ezt a laptopot a barátnőm használja úgy 3 éve, tipikus női user-ként (tisztelet a kivételnek) eluralkodott a káosz a laptopon, mindenféle sz*r rá lett telepítve, és már piszok lassú volt a gép. Én újratelepítettem a winows-t úgy kb. fél éve, tehát tiszta lappal indult a gép. De nem a gyári xp home-ot, hanem extended edition-t raktam fel (sp2-es verziójút, de természetesen a windows folyamatosan frissítve van). Látványosan fel is javult a gép, de korán sem olyan gyors mint újkorában. Főleg játék közben gyengélkedik, pár perc után túlmelegszik és kikapcsol, holott régen hűtő nélkül is bírta pár óráig ilyen tünet nélkül. Ez utóbbi orvoslására kapott egy komolyabb hűtőt (Cooler Master Notepal U3), de még nem teszteltem, hogy mennyivel bírja így jobban a játékok alatti terhelést.
Én az első probléma kapcsán, tehát hogy a gyári állapothoz képest érezhetően lassabb a gép így újratelepítve, az XP-re gyanakszom.
Az utóbbival, tehát a gyors túlmelegedéssel kapcsolatban pedig valamilyen hardveres problémára.De szakavatottabb vélemények érdekelnének, az én kontár diagnózisommal szemben.
Ill. milyen windows xp-t ajánlotok? valamilyen módosítottat (ee, 4ever stb), vagy rakjam vissza a gyári home-ot?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest