Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemens Amilo a3667g notebookom van, ami most karácsonykor lesz 5 éves. A problémám a következő lenne: ezt a laptopot a barátnőm használja úgy 3 éve, tipikus női user-ként (tisztelet a kivételnek) eluralkodott a káosz a laptopon, mindenféle sz*r rá lett telepítve, és már piszok lassú volt a gép. Én újratelepítettem a winows-t úgy kb. fél éve, tehát tiszta lappal indult a gép. De nem a gyári xp home-ot, hanem extended edition-t raktam fel (sp2-es verziójút, de természetesen a windows folyamatosan frissítve van). Látványosan fel is javult a gép, de korán sem olyan gyors mint újkorában. Főleg játék közben gyengélkedik, pár perc után túlmelegszik és kikapcsol, holott régen hűtő nélkül is bírta pár óráig ilyen tünet nélkül. Ez utóbbi orvoslására kapott egy komolyabb hűtőt (Cooler Master Notepal U3), de még nem teszteltem, hogy mennyivel bírja így jobban a játékok alatti terhelést.
Én az első probléma kapcsán, tehát hogy a gyári állapothoz képest érezhetően lassabb a gép így újratelepítve, az XP-re gyanakszom.
Az utóbbival, tehát a gyors túlmelegedéssel kapcsolatban pedig valamilyen hardveres problémára.De szakavatottabb vélemények érdekelnének, az én kontár diagnózisommal szemben.
Ill. milyen windows xp-t ajánlotok? valamilyen módosítottat (ee, 4ever stb), vagy rakjam vissza a gyári home-ot?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx